Nhlhmz11 Efruze14 benim daha 14 gün oldu , tartilmadim henüz ama ne karın kaldı ne bacak hepsi indi çok az karnım kaldı o da rahim daha kuculmedi tam
busragil Gebeanne45 26 haftadayim 14 kilo aldim ben napayim, goren sadece göbeğin cikmis aa hic kilo almamissin diyo ama nere gitti bu 14 shdhdjdhdj
Htcsnmz03 busragil yaaa bana da öyle diyorlar 26 haftada 10 kilo aldım sadece göbeğim var anlam veremiyorum 🤷🏻♀️
Htckbra0716 Gebeanne45 Bende 27+3 teyim 7 kilo almışım doktorum gayet normal dedi ama bana fazla gibi geliyor 🤭
Banubebek1 Gebeanne45 bende 45 le hamile kaldım şuan 50 kiloyum 5 kilocuk aldım daha 20 haftalığız henüz😊😊
Deyzi_2000 Ben kilo almaktan ziyada kilo verdim zayıfladım iyice iştahsızlık çok oluştu gebelikte şuan 9+6 haftalığım pek bir şey yiyemiyorum koku hassasiyetim çok var bulantı var mecburen yemeye çalışıyorum az da olsa
Eda_46 beniminikuzum08 bir anda göbek kendini atacak bende sizin gibiydim niye kilo almıyorum acaba falan diyordum haftası ile kilosu da bir gidiyordu bebeğimin 😊şuan 9 kilo aldım 33haftaligim
Aylinslmci Gebeanne45 valla bende 24 haftamdayım 10 kilo aldım bencede çok aldım ama saglıklı olsunlar yeterki. İlk hamılelıgımdede 18 kılo almıstım. dogumdan sonra bi gayret inşallah veırrız 😀
Benma @arenim1907 yiyerekmi yoksa ödem falan mı ben 48 le hamile kaldım en fazla 50 oldum ama ben 23 haftaligim
Z72r47asel Senel6767 En son 25 haftalıkken gittim gayet iyi demişti doktor bu ay da gidecektim randevum iptal oldu doktor yokmuş artk tekrar randevu alıp gidip bakacam ne durumda diye