Nurdan2021 Mlsayca_07 bende 68 ile hamile kaldım 88 kiloyum 33. Haftadayım ne hikmetse durmadan alıyorum önüne geçemiyorum yemek yeme düzenim gayet sağlıklı ama kilo artışı oluyor sürekli
kadertugrul7 Gebeanne45 oglumda 20 kilo aldim hatta fazlasida vardi eminim bu miniktede 13 haftaligiz 2 kilo almıştım en son tartilmamda şimdi aldimmi verdimmi bilmiyorum kusma ve bulantilarimiz var çünkü
Elif1907 Gebeanne45 34+5′deyim 8kg aldım.. Başlarda çok verdiğim için şuan kilodan yana bir sorunum yok çok şükür bebeğinde kilosu iyi
Angelmom_ arenim1907 zayiflar daha cok mu aliyor ne bende 53 le felan hamile kalmistim oldum 75 kilo 😅😅😅
Angelmom_ Gebeanne45 cok degil canim ben 20 kiloya yakin aldim ama hic belli etmiyor sadece karnim şiş. Onceden de cok zayif oldugum icin suan kendimi begeniyom valla😀
Aaaaaaaaaaaappp Gebeanne45 40. Haftadayım toplam 16 şimdilik bakalım inşallah verebiliriz herşeyin başı sağlık tabiki de ama kiloyu kafaya takıyorum maalesef 😞 sağlıkla doğsun da şimdiden korse bile aldım kendime 🙏🏼
Figosto 33 +4 12 kilo aldım. Sezeryan olacak bir hafta erken alacaklar bı aksilik.olmazsa. yani o zamana kadar heralde 14 u tamamlarim hızlı alıyorum 59 la hamile.kalmistim