2309 Gebeanne45 54 kiloyum canım 53 le hamile kalmıştım ben ama 48 e düşmüştüm kusmaktan acilde serumla besleniyodum şimdi şükür 54 oldum benim için çok iyi ama doktorum kilo alman lazım diyor
Ahsenveannesi 2309 sonuçta 48 olup 54 olduysaniz 6 kilo almış oluyorsunuz. İlk gebe kaldiginiz kilodan. Bİr fazla olmanız bunu değiştirmiyor aynı haftaya sahip olanlar 5-6 kilo alanlar şaşkınlıkla belki üzüntüyle ben çok aldım diye okuyor yorumlarinizi
Yakuttmerve 2309 ay bende 12+4 üm maalesef bende yemek yiyemiyorum kilo verdim . Ne zaman bulantılarınız geçti acaba
bgmdmncnr Gebeanne45 Bugün tam 25. Haftam 10 kilo aldım doktor çok almışsın dedi başlarda çok yedim ben özellikle geceleri şimdi kendimi durdurdum sağlıklı besleniyorum
AsyaveAnnesiii Gebeanne45 43 ile hamile kaldım 37.haftadayım 55 olmuşum 12 kilo doktorum tam bu kadar almamı istiyordu😀
Dilsay Gebeanne45 Tam 28 haftalık olduk 6 kilo almışım🥹İnşallah dogumdan sonra hemen bu tontiş halimden kurtulurum🥹🥹
FatosNazim53 Gebeanne45 62 ile hamile kaldım. 58 e düştüm. Tekrar 62 ye çıkmışım son bir ayım kaldı doğuma. Kansizligim var ondan kilo alamadım.