Gebeanne45 Kızlar kaç haftalıksınız ve kaç kilo aldınız 🥰 ben 27+6 haftalığım 10 kilo almışım çok mu sizce 🥹
Aaaysee Gebeanne45 herkesin bünyesi farklıdır şimdi sizden daha az kilo alanları görünce üzülüp kafanıza takacaksıniz ne gerek var ki? Lütfen kendi ve bebeğinizin kilolarını karşılaştırmayı bırakın,her bebek her insan farklıdır çoksa bile zmanla verirsiniz…
Elvanmirza Gebeanne45 bende 27+5deyim 3 kilo aldım şuana kadr başlarda mide bulantisi çok oldu 5 kilo verdim
anneoluyorm_ arenim1907 bende 43 kiloyla hamile kaldım şuan 20 haftalık 2 kilo almışım Bende kilo almak istiyorum 🤣 Görenler çubuk gibisin dio
Bkmcnkr arenim1907 bende 45 ile hamile kaldım. 35. Haftadayım 66 oldum 🥹 sanırım zayıf hamile kalanlar daha cok alıyor
Angelmom_ arenim1907 zayiflar daha cok mu aliyor ne bende 53 le felan hamile kalmistim oldum 75 kilo 😅😅😅
Slakiprtci beniminikuzum08 bende 21 hafta 1 buçuk kilo 😂😂 bizde mi sıkıntı var ay herkes 10 ,15 kilo alıyo
Simayin_annesi33 Gksbulut herkesin bunyesi farklidir bence ideal bir kilo alış onemli olan bebislerin sagligi her zaman 💕
Ozlemdemir Gksbulut dikkat edin 20 ci hafta için kilo alımının hızlı gibi. En çok son üç ayda kilo alınır sonlara doğru alsanız çok daha iyi olur
Bhrbynl Gebeanne45 ben 46 kiloyla hamile kaldım 5 buçuk aylık hamileyim 57 kilo oldum 11 kilo aldım. Bacaklarımdan çok çatlak oluştu 😔🥺 umarım sonradan geçiyordur bu çatlaklar
Elvanmirza Gebeanne45 en son 26 haftada gitmiştim 1088 grm 38 cm de boy geldi doktor 1hafta ileride olduğunu söyledi gelişimi için sizin ki nasil
Aaaysee Gebeanne45 söylemeyin kaç kilo aldığınızı tartılmadım bilmiyorum deyin geçin insanlara ne hiç anlamıyorum ya
carmellawaldorf Gebeanne45 37+2 günlük hamileyim toplam 12-13 kilo bandında aldım. Bana bile geçen gün çok da samimi olmadığım biri “ay ne biçim kilo almışsın” diyip güldü. İnsanlar böyle boşboğaz hiç takma kafana. Kaç aldıysak o kadar vericez🥰
2309 Gebeanne45 54 kiloyum canım 53 le hamile kalmıştım ben ama 48 e düşmüştüm kusmaktan acilde serumla besleniyodum şimdi şükür 54 oldum benim için çok iyi ama doktorum kilo alman lazım diyor
arenim1907 anneoluyorm_ Bol bol muz avakado protein ceviz fındık tarzı ye hem sen alırsın hem bebiş 🥰
Humeyra16Selim anneoluyorm_ kuru incirin icine badem yada ceviz doldur ye canm bol bol hem bebegine vitamin hem sen kilo alirsn