AynurHuseyin Ben alsancakta muayenehanesi olan SALİM ŞEHİRALİ diye bir doktora gidiyorum süper bir doktor çınarlı hastanesiyle bağlantılı çalışıyor nasip olursa doğumumu doktorumla o hastanede yapıcam 🙏🏻
Sultanbn yeniaday1 valla çok afedersiniz aptal bı doktora gittigim için bugüne kadar malaesef…. İkili test sonucum hakkında sadece bı sorun yok dedi hiç bir aciklama yapmadi
110421Alp Merve7 medical gülin okay gerçekten çok memnum ikinci gebeliğim ilkinde hayatımızı kurtarmıştı. Mükemmel bir doktordur, hiçbir ayrıntıyı unutmaz, ilgili, dikkatli. Çok seviyoruz
Merve7 110421Alp benimde ikinci hamileliğim ve gene kendinisi tercih ettim. Konuşması ses tonu bile insana huzur veriyor. Çok şanslıyız 😉
Kararsizmommy Ekol de sadık Sözdinler e gidiyorum. İlk doğumumda da sadık bey takip etmişti, doğuma da irfan beyle birlikte giriyorlar zaten ben çok memnun kalmıştım yine ona gidiyorum.
Berilyldz yeniaday1 yaa ☺️ sağlıkla gelsin adıyla yaşasın inşallah bende mustafa melik erkandan aldım randevumu haftaya gideceğim bir sorun mu yaşayıp değiştirdiniz ben şu an 24+4 deyim
melisa_kas ben çiğli araştırmada ayşe rabiya şenkayaya gidiyorum ayrıca selin hanım var onuda çok övmüşlerdi bana
Berilyldz Basakaltunsoyy bende o doktora gittim ama pek emin değilim hangi doktora gideceğimi bir türlü karar veremedim😥
Besteerg Sultanbn İrfan Bey takipliyim ben de çok memnunum her şeyi sormadan tane tane açıklıyor kafada herhangi bir soru işareti bırakmıyor. Doğumundan çıkıp da olumsuz konuşan kimseye de denk gelmedim herkes çok memnun.
Canimucizem Özel ege şehir Fatma hanıma gidiyorum o kadar pozitif biri ki yıllarca çocuğun olmayan diyen doktorlardan sonra doğal yolla olucak sagliklisin diyen tek doktordu çok şükür ki dediği gibi nasip oldu en büyük şansım kendisi🤍
Merveaty Sultanbn Sultanbn irfan bey canda diye biliyorum ama belki isim benzerliğidir. Ben alsancak klinil ahmet gülere gidiyorum doğum için 5 hastaneyle anlaşması var aşırı memnunum biraz muayne ücreti fazla ama fazlasiyla değer çok başarılı bir doktor googlede araştırabilirsiniz hatta ☺️
Merve_vrl Merveaty İrfan Bey artık Ekol’de canım. Benim de 2 sene önce arkadaşım Can’da İrfan beyde doğum yapmıştı ama şimdi Ekol’e geçti İrfan Bey..