Sultanbn Ben izmirdeyim ve 15 haftalık hamileyim Galen Hastanesine gidiyordum artık gitmek istemiyordum oraya. Lütfen bana memnun oldugunuz doktorları önerir misiniz
beyzanur-ylmaz0 Ahmet kilyar alsancakta özel muayene . Özel karataş hastanesine bağlı önümüzdeki hafta pazar orada doğumum olacak
Elotyy Momm35 şükran, hanım tanıyorum süper biri ben, aysel zabıta gidiyorum en, tehlikeli, durumlarda bile önem, alıyor asıgım resmen kadına çok candan biri
Baraninci_35 Ciglide araştırmada huvagül hanım çok iyi 30 haftalik olduk çok memnunum çok iyi onu tavsiye ediyorum
110421Alp Merve7 medical gülin okay gerçekten çok memnum ikinci gebeliğim ilkinde hayatımızı kurtarmıştı. Mükemmel bir doktordur, hiçbir ayrıntıyı unutmaz, ilgili, dikkatli. Çok seviyoruz
Tugceee95 Sultanbn onada gıden arkadslarım var dogum yapan arkadslarmda oldu oda cok ıyı zaten arkadslar ıkısı
Besteerg Sultanbn İrfan Bey takipliyim ben de çok memnunum her şeyi sormadan tane tane açıklıyor kafada herhangi bir soru işareti bırakmıyor. Doğumundan çıkıp da olumsuz konuşan kimseye de denk gelmedim herkes çok memnun.
Sultanbn yeniaday1 valla çok afedersiniz aptal bı doktora gittigim için bugüne kadar malaesef…. İkili test sonucum hakkında sadece bı sorun yok dedi hiç bir aciklama yapmadi
yeniaday1 Berilyldz medicana da ilk Mustafa Melih Erkan’a gitmiştim daha sonra değişiklik yaptım İlkay Nafiye Topaloğlu’na gidiyorum şimdi. Siz hangi doktora gideceksiniz. Kızım olursa adını Beril koymayı düşünüyordum bu arada ☺️
Berilyldz yeniaday1 yaa ☺️ sağlıkla gelsin adıyla yaşasın inşallah bende mustafa melik erkandan aldım randevumu haftaya gideceğim bir sorun mu yaşayıp değiştirdiniz ben şu an 24+4 deyim