Berilyldz Basakaltunsoyy bende o doktora gittim ama pek emin değilim hangi doktora gideceğimi bir türlü karar veremedim😥
Elotyy Momm35 şükran, hanım tanıyorum süper biri ben, aysel zabıta gidiyorum en, tehlikeli, durumlarda bile önem, alıyor asıgım resmen kadına çok candan biri
Momm35 Elotyy ay evet biliyorum aysel hanımı kuzenim onda doğum yapmıştı kız kardesimi de o ameliyat etmişti çok tatlı candan bir kadın gerçekten 🥰 senin kaç haftalık bebis sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbım inşallah
Elotyy Sultanbn karataş aysel, zabıt derim, başka, birşey demem tek, bi, kere git sonra tüm, aile orda, doğurur 😍
Elotyy Momm35 şuan 16 haftalık olduk geçen hafta aysele gittik cinsiyeti söyledi herşey çok iyi gidiyor şaka gibi 😇
Merve_vrl Merveaty İrfan Bey artık Ekol’de canım. Benim de 2 sene önce arkadaşım Can’da İrfan beyde doğum yapmıştı ama şimdi Ekol’e geçti İrfan Bey..
Merve_vrl Ben dün Ekol Hastanesi’nde Gürsoy Bey ile tanıştım ve muhtemelen onunla devam edeceğim. İrfan Bey’i de çok önermişlerdi ama Gürsoy Bey’in enerjisi çok iyi geldi ☀️😌
Senem8435 Sultanbn iyi aksamlar. Galen de hangi doktora gidiyorsunuz bir de neden gitmek istemiyorsunuz öğrenebilir miyim? Ben de Bayrakli Galen e gidiyorum şimdilik bir sorun yaşamadım ama sizin de nasıl bir sıkıntı yaşadığınızı öğrenmek istedim tabiki çok özel değil ise.
celikd Sultanbn Medicalpoint Gülin Okay takipliyim bende. Riskli bir gebelik geçiriyorum daha önce de bir düşük geçmişim vardı. Korkularımı kaygılarımı verdiği güvenle dindirdi. Çok ilgili, ulaşılabilir canı gönülden tavsiye edebilirim.