Cerennn1 3kuzuAnnesiyim tamam canım ama artk erkek olduğuna dair umudm kalmadi 13 haftalıkken doktor pipisine bak dedi gosterdi 16. Haftada %90 kiz diyor ben detaylıya kadar bekliym en iyisi
3kuzuAnnesiyim Cerennn1 ya o zmnda doktirda hakli cunku oyle dik cikmis. Benimkide 13 te oyleydi 19 dada kiz dediler dmkki donuo bazi bebekler
Gamzenur1 Cerennn1 ben detaylıya girdim bugün 18+2 yim kız dedi ama emin değilim bidaha gidecek bakalım
Annesininkuzusu06 Bende ilk 18. Haftada öğrenmeye gittim kıza benziyor ama kesin değil dedi kafam karıştı cuma bidaha gidicem 21 +0 olucaz cuma günü net söyler mi
belmando123 Annesininkuzusu06 belli olması gerekmiyormu net şekilde bende 17 de gidcm inşlh öğrenirim
Happymother_girl Gamzenur1 bencede duy valla güven olmuyor benim de içimde hep cinsiyette eminsizlik vardı derler ya anneler hisseder diye vallaha hissettim bi gittim kızmış😂🥰
Cerennn1 3kuzuAnnesiyim galiba öyle ama insan heveslenince kötü oluyor sadce kabullenmesi zor olacak ama hayırlısı böyleymiş:)
3kuzuAnnesiyim Cerennn1 anliorum benimde 3. Kiz olucak bu dega kesin erkk dmstim gormustum bile ama nasip iste
Mti2209 Gln0110 merhaba özel de demi doktor kız demişti , ve detaylı bir şekilde incelemiş miydi acaba ?
Gizemlibirisi Gln0110 ayy darısı banaaa.kiza benziyor dedi inşallah erkek olur supriz olur.bir kızım var birde oğlum olursa yeter 🤣 tabi öncelikle.saglikli olsun insallah
Pamukasln Gizemlibirisi kaç haftalık kıza benziyor dedi size.bana 11 haftada yüzde doksan kiz dedi hatta eminim dedi 15 te erkek olduğunu öğrendik ayrintiliya girdim erkek. Gönlünüzden geçen nasip olsun insallah
Gizemlibirisi Pamukasln 13 te kıza benziyor ama eşi önüne gelmiş Tam göremedim dedi.suan 18 e yakınız.daha gitmedim.
Kubrabebisi Gamzenur1 yaşadık kendi doktorum değildi 11 den 17. Haftaya kadar farklı bir doktor kız demişti kendi doktorum söylememişti 17. Haftada kendi doktorum erkek olduğunu söyledi ve bana pipisini gösterdi 🤣🤣