Agg0207 Dyt-Elif 13. Haftada erkek dedi 18. Haftalarda kız olduğu belli oldu çünkü bacak arasına kordon girmiş bizde görmüştük hatta erkek gibiydi aynı sonradan bende şaşırdım
belmando123 Annesininkuzusu06 belli olması gerekmiyormu net şekilde bende 17 de gidcm inşlh öğrenirim
Annesininkuzusu06 belmando123 bende anlamadım artık organı oluşmuş o haftada net konuşmadı kesin değil dedi yarın ogrenicem bende inşallah
Happymother_girl 3kuzuAnnesiyim bana pipi var erkek dedi bida gittim kesin koz dediler inanmadık başka yere gittim kızmış
tasknozge288 Cerennn1 son adet tarihimiz aynıymış 16/4 günlüğüz bizde cinsiyeti söyledi doktorumuz biraz önce kontrolden çıktım 😊
Gldekpnci Geçen gün gittim doktora ilk önce bakarken kesın kız dedi snra pipi var erkek galiba dedi tamamen kararsızdı ve suan meraktan çatlıyorum
tasknozge288 3kuzuAnnesiyim bizede bakar mısınız acaba bugün bir tahminde bulundu doktorumuz ama acaba değişir mi merak ediyorum 🤭
tasknozge288 3kuzuAnnesiyim erkek dedi devlette özele gidicem bakalım birde cinsiyet partisi için içimden kız geçiyordu hayırlsı olsun ilkimde oğlan 😊
mercimek000 Agg0207 ne kadarlikken erkek dedi sonra kiz dedi☺️ benim bir cikinti var givi yuzde 55 erkek dedi .kiz hissediyorum hala nasip tabi saglikli olsunda