Bulbulyuvasi Gamzenur1 benim daha bugün söyledi 20+2yim bacağını açmadı çok hareketsizdi o da kız bu dedi elli kere sordum kız dedi insallah kızdır çok göstermiyorsa kız mı oluyor hahdhash
Gamzenur1 Ben de bugün öğrendim kız dedi devlet hastanesinde detaylıda ama emin olmak için bidaha gitmek istemiyorum 🤰 ElifffDuru
mercimek000 Agg0207 ne kadarlikken erkek dedi sonra kiz dedi☺️ benim bir cikinti var givi yuzde 55 erkek dedi .kiz hissediyorum hala nasip tabi saglikli olsunda
Dyt-Elif @Agg0207 merhaba bizimde 12+4 te erkek gibi demişti bekliyoruz bakalım sizin kaçıncı haftada erkek demişti ilk kaçıncı haftada kız diye düzeltti acaba merak ettim 😊
Agg0207 Dyt-Elif 13. Haftada erkek dedi 18. Haftalarda kız olduğu belli oldu çünkü bacak arasına kordon girmiş bizde görmüştük hatta erkek gibiydi aynı sonradan bende şaşırdım
Happymother_girl Evetttt aradığım post işte ben 14. Haftada gittim erkek dedi pipisi var dedi kesin dedi eşya aldım bidaha gittim 2 ay sonra koz dediler bu sefer inanamadım başka yerlerde gittim koz dediler kesin kızmış
GozdeGunduzz Happymother_girl 14.haftamdayım özele gittim doktor direkt erkek bakın pipisi falan dedi ama hiç emin olamadım bilmiyorum içime sinmedi kendi doktorumun bi şey demeden bir şeyler almak istemiyorum. Çok okuyorum bu yanılmaları ve umarm yanılmıştır bi kızım olsun çok istiyorum z😍
3kuzuAnnesiyim Ben yasiyacam yakindir😀 bana gormeden 19+5 te kuz dediler. Ana 13 te gordugum bebek kiz olamaz bir sonra ki kontrolu bkliorum
Cerennn1 3kuzuAnnesiyim Doğru düzgün bi görüntü yok elimde canım olanlar bunlar 16 da zaten usg görüntüsünü vermedi doktor
tasknozge288 3kuzuAnnesiyim bizede bakar mısınız acaba bugün bir tahminde bulundu doktorumuz ama acaba değişir mi merak ediyorum 🤭
Mti2209 Gln0110 merhaba özel de demi doktor kız demişti , ve detaylı bir şekilde incelemiş miydi acaba ?
Gizemlibirisi Gln0110 ayy darısı banaaa.kiza benziyor dedi inşallah erkek olur supriz olur.bir kızım var birde oğlum olursa yeter 🤣 tabi öncelikle.saglikli olsun insallah
3kuzuAnnesiyim Cerennn1 o fotosa nubu dik canim erkk gorunuo sen bi git yine teyit ettr suan cok kucuk
tasknozge288 Cerennn1 son adet tarihimiz aynıymış 16/4 günlüğüz bizde cinsiyeti söyledi doktorumuz biraz önce kontrolden çıktım 😊
Cerennn1 3kuzuAnnesiyim tamam canım ama artk erkek olduğuna dair umudm kalmadi 13 haftalıkken doktor pipisine bak dedi gosterdi 16. Haftada %90 kiz diyor ben detaylıya kadar bekliym en iyisi
Mltsnl 3kuzuAnnesiyim merhaba bende burdan 15. Hafta sat :18.02.2023 Doğum tarihim 11:08:1998 Buda 15. Hafta görüntüsü