• Özel bir soru destek rica ediyorum ??

Ecem Bende aynı şekilde ya hoplaya zıplaya yataga kendimi atmayı özledim, napalım doğsunlar yaparız yine 😍🙏🏻

EdaMinaKele bnm doktorum çok aşırıya kaçmamak şartıyla izin vemrişti yani nası desem hamile değilkenki gbi rahat şekilde değil. Ama biz korkuyoruz yinede ne olur ne olmaz 🙅🏻

[bilinmeyen] cok teşekkür ederim maşallah sizede allahım saglıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

lkayRazgatLolu doktorum bana hic sınr koymadı ona rağmen ben hep eşimi bu konuda bilgilendirdim ve en aza çektim bu durumu mecburum bebeğimi dusunmek zorundayım sonra böyle kötü hissediyorum

Birdals2012 11.haftadayken kontrol aşamasında kız olabilir demişti ama o tarihlerde genelde cok erken diyorlar kesin olarak 9 kasımda gidicem o zaman belli olucak suan 13+7 günlük 👼🏻

EdaMinaKele bn 22 haftaligim bnde de olmustu ama afedersin duz sirt ustu yatarakmi oluyor kusura bakma ozurdilerim ama duz yatmayin diyolar ya oyle yaparkende zor oluyo sirtina bi yastik koysan ben acaba bebek kasigimami toplaniyo diyorm bende de kasigimda agri oluyo

EdaMinaKele iç kanama olabilir içine şüphe düşürmek gibi olmasın ama ben 2 aylık hamileydim iç kanamam olmuş bir ay boyunca böbreklerim ağrıdı çok önemsemedim en son şiddetli ağrıyınca acile gittim doktorum iç kanamam olduğunu söyledi hastanede yatış verdi iğne ilaç falan ilişkiye girmek de yasaktı tabi aklında bulunsun canım inşallah sende öyle bişey yoktur bende oldu diye sende olmak zorunda değil

Merveee devletten randevu aldım genede bi kontrolle gidiyim kendi doktorum 1 hafta yokmus onada 9 kasımda gidicem bakalım ınsallah bir şey yoktur suan yok ama bilmiyorum