22. Hafta mide bulantısı-tiksinme yardımmm
Gzmmtrkmn ben 19. Haftaya geldim 3. Çocuk olmasına rağmen bulantılar devam kusmalar hafifledi sadece 3 gün hastanede yattım 12. Haftam da kovit oldum 15 dk da bir kusmaya başladım Hatta ölüyorum sandım o durum toparladı kusmalar azaldı ama bulantı devam sizin gibi hiç geçmeyecek herhalde doğum dan sonrada böyle olacağım diye çok korkuyorum daha çocuğa töbe ettim 3 çocuk bile çok… aşırı yıprandım
Gzmmtrkmn canım benimde 24.haftama kadar geçmeyince doktorum dahiliyeye yönlendirdi. Detaylı tetkikler sonucu safrada taş bobreklerde genişleme fark edildi. Inşallah seninki hormonal bir durumdur ama sen yine de bir baktır derim
Dilara1233 safradaki taş ve böbrekler bulantı durumuna etki ediyormuymuş peki doğumdan önce de varmıymış acaba ? Çünkü bende hamileliğime kadar yoktu bu bulantılar.. peki ilaç verdiler mi düzeldi mi sonrasında
Gzmmtrkmn hayır öncesinde yoktu. Gebelikte hormanlardan dolayı olabiliyormuş
Gzmmtrkmn hayır öncesinde yoktu. Gebelikte hormanlardan dolayı olabiliyormuş
Dilara1233 ilaç kullandım mı canım iyi geldi mi
Gzmmtrkmn hayır maalesef ilaç vermedi doktor. Hala cekiyorum 😔
Gzmmtrkmn 23 haftalığım ne soğan ne sarımsak yumurta köfte et hiç bişey yiyemiyorum hemde hiç bir şey 😞😞 içim dışım ekmek su tarhana çorbası ve mercimek çorbası oldu makarna ve katı hamur işi gıdalarda artık mideme ağır gelmeye başladı
haticerabia45 bende aynıyım herşeyden çok tiksindim sadece peynir kızarmış ekmek çubuk kraker hep bunları yiyorum çok sıkıldım artık
Gzmmtrkmn bende sizin gibiyim aynısı daha fazlası ağlamadığım gün yoktu bir ay çektim sonra doktor zofer verdi hala etkileri var en azından yemek yiyebiliyorum şunu söylemek isterim ki sizden ne fazla ne eksık bilgiye sahibim ilk gebeliğim ve geçecek bildiğim tek şey bu ve yalnız hissetmeyin diye yazdım buraya yalnız değilsiniz eksik değilsiniz güçsüz değilsiniz bunu bilin 🌸
seymabayrak44 kesinlikle canım çok teşekkür ederim pozitif enerjin için 😢🙏 bende prilam içiyordum sonra bıraktım etrafımda zararlı olur içme diyen çok olduğu için.ama dediğiniz gibi geçecek 🙏🙏
Gzmmtrkmn az az yavaş yavaş yemeye çalışıyorum yoksa sevmediğim tiksindigim biseyi iştahlı gibi yemeyi denersem çıkacak biliyorum 😢sizede tavsiye ederim 🥰
seymabayrak44 canım benim Allah razı olsun güzel yorumun için 🙏 bende öyle sadece zaferle ayakta duruyorum bir iki lokma yiyorum. Ama sulu yemek normal yemek yemeyi çok özledim dışarı bile çıkasım gelmiyor acıkınca ne yerim diye 😢 Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla kucaklarımıza alalım hepimiz, bugünleri de anarak konuşalım inşallah birkaç ay sonra 🙂
haticerabia45 bende öyle ama salçalı soğanlı sarımsaklı bişeyi görmeye bile tahammülüm yok. Genelde kahvaltılık şeylerle geçiştiriyorum günümü. Açım diye ağlıyorum bazen resmen 🥲 Allah hepimizin yardımcısı olsun 🙏
Gzmmtrkmn aminn canım inşallah geçecek 🙏😍