• Özel bir soru destek rica ediyorum ??

EdaMinaKele kanaman yoksa korkma güzelim sadece bi süre yat dinlen ev işi yapma sakın ayaklarını uzatarak yatma gerilme yeter yani bunları yaparsan bende çok korkmuştum ama sakin ol bekle hiç bişey olmaz sen dediklerimi yap ben yeni yaşamıştım sana yazdıklarımı 🤗

Ecem tamam dediklerini mutlaka yapıcam ama ben bu sorunu 1 aydır 2-3 kez yaşadım her seferinde o zamandar beri doktora görünmedim ondan endişe ettim bir şey olmamıştır umarım cok korkuyorum ama doktora hemen gitmeme gerek war mı acaba

EdaMinaKele hayır hayır gitme eğer kahverengi leken yoksa kanaman yoksa gitmeme gerek YÖK belki senin bebeğin kendine yer açıyordun büyüyordur ondan kaşık ağrın oluyodur korkma endişelenme.

Ecem birde benim gebeliğim 13+6 gününde erken degil yani 3 ay bitti 4 ay içerisindeym ona şaşırdıgımdan korkmustum cok sagol cnm benım rahatladım gerçekten

EdaMinaKele o zaman senin hiç korkmana gerek YÖK ki benim 7+4 kuzum ben çok korkmuştum ama her o lekelenme gece 5 de geliyordu en son geldiğin de gün ayana kadar uyuyamadım ama çok şükür iyiyiz şimdi ikimizde 🙏🏼 Ama sen yinede Benim söylediklerimi yap ayaklarını uzatıp gerilme yeterli benim ananem söylemişti bunu büyüklerin lafına inanırım. Yinede sen bilirsin ama. Ama üzülme sen sadece 🤗

Ecem aaa eski tecrubeler demek ayakları uzatıp gerınmemek lazım bısey daha ogrendık 😍

• Ecem bunu yanıtladı.
            • Ecem bunu beğendi.

Sebla55 kız valla ben gerilmeyi özledim düm düz ayaklarımı uzatmayı özledim onu öğrendikten sonra insan ister istemez uyguluyor 💘 ama bebeğim sağ olsun herşeyden vazgeçerim ☺☺👨‍👩‍👧

Aynenn hersey bebişlerimiz için zaten ☺☺ Bende çok sıcak suyla banyo yapılmamasını duymustm

• Ecem bunu yanıtladı.
                • Ecem bunu beğendi.

Sebla55 evet onuda biliyorum bende çok sıcak suyla duş alırdım şimdi donuyorum 😂😂😂😂

Aynen yaaa bende 🤣🤣

• Ecem bunu yanıtladı.
                    • Ecem bunu beğendi.

Sebla55 olsun ama napalım onlar sağ olsunda ❤❤

Bende 7+2 gebeyim bir kaç gün önce beraberlik sonrası ufak bir lekelenmem oldu pembemsi araştırdım baktm yerleşme yada zorlamadan oluyor denildi bende kasımın 4unde gidicem o zaman sorucam doktoruma sordum ve sorun yok diyen cok arkadaş oldu zor gerçekten içinde bir canlı taşımak

EdaMinaKele Canım bebekten dolayı sen kendini normale göre kasıyorsundur . Ve kasıklarında ondan ağrıyordur diye düşündüm bi an . Ama lütfen yinede dikkat 🙏

Gurbettebianne bilmiyorum tabiki olabilir bu durum da yorumları okudukça düşünüyorum ben uyurken cok dengesiz hareketli yatıyorum farkına warmadan eşimde gececi oldugunda daha rahat yattıgım icin acaba geriliyomuyum esneterek kendimi falan uyku sersemi olabilir mi diye ağrım gecti ama bilmiyorum 3 haftadır hic görmedim bebeğimide belkide hassasiyetten de olabilir cok teşekkür ederim cnm

EdaMinaKele tabi canım için içine sığmıyordur şimdi. Aslında yatmanında önemi var .bana ilk zamanlar doktor sadece yatakta sağa dola dönerken dikkat et demişti . Ben şu sıralar yatarken sırtıma yastık koyuyorum sağ tarafa dönmeyeyim diye . Ama yinede deli yatmaya başladım.ay cok dikkat etmemiz lazım 😊

Ecem Bende aynı şekilde ya hoplaya zıplaya yataga kendimi atmayı özledim, napalım doğsunlar yaparız yine 😍🙏🏻