Arzu3434 Sevvl offf bende ya napıcaz bilmiyorum ben bugün şeyi denicem canım malt aldırdım eşime e bebekten memnun kalırsam söyliyim sana Doktorlar sanada mama vermek istemiyoruz dedi mi
teachermom8 Arzu3434 bilmeden üst üste iki gün içtim göğüslerim şişti patlayacaktı. İnsanlar günde yarım falan içiyormuş 🫠
Gorkim Arzu3434 kızlar süt için bestlak damla var ebebekte ben kullanıyorum iyi geldi bir de maltana içecek bana iyi geldi deneyin sizde
Skk Arzu3434 benimde senin gibi 30 yada 35 ml geliyor ilk zamanlar 30 dk sağıyordum şimdi 10 dk sağıyorum
minigiminannesi03 Ayten235 insallah biran önce kavuşursun bebeğine kizlar belki gereksiz olabilir bu diyeceğim ama soğan sarımsak sut yapıyor isterseniz deneyin doktorunuzla görüşün
Sevvl Arzu3434 bıze de doktor bu mamaya ihtiyaçları var toplanmaları için dedi pramature bebeklere verırız genelde dedi
Sevvl Arzu3434 kız bacım yok vallahı süt sagmaktan yoruldum günde 6 saat 1 saat sağıyorum iki göğüs 50 ml senın ne durumda ve sınırlerım bozuluyor kilo soruyorum Hergun degısıyor Salı günü dicem doktora bu çocukları nasıl tartıyosunuz
Arzu3434 Sevvl benimde sağ göğüsten sola göre daha çok geliyordu oda azaldı valla yoruldum sağmaktan gece uyanmak zor geliyor🥺🥺 50 ml anca hatta artık o bile çıkmıyorm
Sevvl Arzu3434 ben not almıyorum günlük dünle bugün gece uyanmama rağmen aynı ekstra etkı etmedı hatta 20 ml daha az ve 1 saat net sağıyorum bir o göğüs bit bu göğüs düşün nıye gece uyandım o zaman demekki ekstra etkısı yok
Arzu3434 Sevvl moralim çok bozuk topuk kanında bi değer yüksek çıkmış zeka geriliğiymiş yine alacaklar çok korkuyorum
Sevvl Arzu3434 ne kadarlık oldular kuzum topuk kanı iki kere alınıyor diye biliyorum, inşallah bişey yoktur Allah’ın izniyle içini ferah tut Allah yardımcın olsun senin de bebeklerinizde bebeklerde gelişme var mı büyüdüler mi
Arzu3434 Sevvl canım 2 kere aldılar birinde yüksek çıkmış bebeklerimin riskliymiş yine alacakalr kilo alıyorlar ama