• Gebelik
  • Göbek ne zaman cok belli olur hangi haftalarda

27+4 günlük gebeyim. Karnım varla yok arası. Gören niye karnın yok bebek nerdee kizzz diye dalgada geçiyorlar. Büyüyor mu bari diyende var. Bazısı karnımı elleyip emin misin burda bebek olduğundan diyor. 2 3 gündür fena taktım. Göbeğimde yumuşak sertlik yok. Catlaklarim bile var buna rağmen. Böyle görenin hemen anlayacağı gibi karnın olması kaçıncı haftada oluyor. Yada benim olmayacak mı davul gibi bir göbeğim 😞 çok saçma gelir belki size bu konu. Ama bayaa icerleyip kafaya taktım işte

Simay13 Bnm de öyle karnım varla yok Arası göbeği az olanın iç karnı geniş olur büyük olanın da dar milleti takma bnada diyen var umursamıyorum 32 haftalığım

İç karnın çok geniş demekki benimde çok yoktu anlaşılmıyordu 30 haftamdayim yeni büyüdü vala

Simay13 herkesin göbeği olucak diye bı kural yok ki benim iç karnım çok dar ve kiloluyum ister istemez iki tane top var gibi büyük 😂 olurdu son hamileliğim de doktorum kapısında bı kadınla karislastik ayy dedim ne tatlı ne kadar kaldı doğuma dedim eli kulağında dedi kaç haftalıksin ki dedim 41 dedi ve ufacikti karnı 😂 keza kuzenim de öyle kucucktu ama 3.5 kilo doğurdu çocukları

Simay13 valla ben 24 haftalığım benimde varla yok arası 😂

27 haftalık hamileyim bende aynı şekilde çok kilo almayıp karnı belli olmayanlardanım ama bu durumdan memnunum herkesin bilmesine görmesine gerek yok böyle daha rahat hissediyorum zaten son iki ay hızla büyüyecek bizde zorlanacağız bu kadar takma ağzı olan konuşuyor çok büyümüş olsaydı ikiz olmadığına emin misin ay sen 9. Ayda napcaksın gibi şeyler söylerlerdi yani her zaman söyleyecek bişey bulurlar cevabını verip geçeceksin çoğu hamile aldığı kilolardan rahatsız oluyor keşke senin gibi olsam diyecekte çok hamile vardır sağlığın yerinde olsun senin ve bebeğinin yeter

Simay13 benim de öyleydi ilk gebelik te hamile çekimin e aşırı heves ediyordum sonra 8.ayda filan göbeğim çıktı göbekle yaşamak çok zormuş uyumak filan. İç karnınız geniştir bence mıtlu olun çatlak da olmaz 🎈 şimdi 2.ye hamileyim 18 haftayı geçtik hala görünür de göbeğim yok

Simay13 herkes de farklı oluyor iç karnın büyüktür büyük ihtimalle senin doktorun bişey demedi mi canım sorun olmaz sa bir fotoraf ata bilir misin

Bana da 24. Haftadan sonra olanlar oldu şu an 27+1 artık saklanmıyor iç karnım hiç yokmuş 38de falan nasıl olur bilemiyorum 😂 bence şanslısınız bu konuda buna mutlu olmalısınız 😬

hunilimom ne bileyim hani gebesin. Gebelik görsellik olarak 🤰 böyle göbeğin ilerde olur demek ya. Bir tuhaf oldum işte. Karnıma balon koyup gezicem artıkkkk

Ftm16 valla niye taktiysam artık. Bir değil iki değil üç değil. Ağız birliği etmisler gibi 😏

bussub5 tabiki öyle sağlık yerinde olsun. Ama bir değil iki değil üç değil ağız birliği yapmışlar gibi. Birde gebelik görseli nedir karnın önde büyük olması. Gözümüz öyle alışmış. Alinmam takmam diyordum sonunda taktim

Balbebek012 iyi yönleri de var. Şayet takmayı bırakırsam kafama bu konuyu 😁 iyi yanlarınıda düşünürüm

Sengul-9798 doktorum birsey demedi. Herşey normal. En ufak pürüz dahi yaşamadım. Atmayı becerirsem aticam resim

Denizbtmn bilemiyorum mutlu olayım mi 😁 bende isterdim gobuslu gezmek. Güzel birsrydir

Simay13 kesin karın için geniştir ozaman canım senin yoksa az da olsa belli olur du 23 olmuş sun benim eltimin doğuma kadar hiç bişey yoktu karın içi büyük olduğu için dışardan gören hamile değilsin derdi hep 😂