• Gebelik
  • Göbek ne zaman cok belli olur hangi haftalarda

Simay13 herkes de farklı oluyor iç karnın büyüktür büyük ihtimalle senin doktorun bişey demedi mi canım sorun olmaz sa bir fotoraf ata bilir misin

Bana da 24. Haftadan sonra olanlar oldu şu an 27+1 artık saklanmıyor iç karnım hiç yokmuş 38de falan nasıl olur bilemiyorum 😂 bence şanslısınız bu konuda buna mutlu olmalısınız 😬

hunilimom ne bileyim hani gebesin. Gebelik görsellik olarak 🤰 böyle göbeğin ilerde olur demek ya. Bir tuhaf oldum işte. Karnıma balon koyup gezicem artıkkkk

Ftm16 valla niye taktiysam artık. Bir değil iki değil üç değil. Ağız birliği etmisler gibi 😏

bussub5 tabiki öyle sağlık yerinde olsun. Ama bir değil iki değil üç değil ağız birliği yapmışlar gibi. Birde gebelik görseli nedir karnın önde büyük olması. Gözümüz öyle alışmış. Alinmam takmam diyordum sonunda taktim

Balbebek012 iyi yönleri de var. Şayet takmayı bırakırsam kafama bu konuyu 😁 iyi yanlarınıda düşünürüm

Sengul-9798 doktorum birsey demedi. Herşey normal. En ufak pürüz dahi yaşamadım. Atmayı becerirsem aticam resim

Denizbtmn bilemiyorum mutlu olayım mi 😁 bende isterdim gobuslu gezmek. Güzel birsrydir

Simay13 kesin karın için geniştir ozaman canım senin yoksa az da olsa belli olur du 23 olmuş sun benim eltimin doğuma kadar hiç bişey yoktu karın içi büyük olduğu için dışardan gören hamile değilsin derdi hep 😂

Simay13 yoo bana da dediler bebek gelişmiyor herhalde diye bende lafı çakıyodum 2 hafta önde gidiyor diye ☺️ göbeğim çıkmadı diye asla üzülemem bence çok güzel geceleri rahat uyuyorum kıyafetlerimde oluyor

Böyle cekebildim. Oturduğum halde yook

selinsmother rahat mi uyuyorsun o nasıl oluyor 😁 benimki devamlı gece hareketli. Uyuyamamaktan yakiniyorum. Hatta yakın yola gidemiyorum zor oluyor. Aşağı doğru basınç hissediyorum

Simay13 Çok şanslısın bence boşver ne umursuyorsun insanların dediğini.İç karnın geniş demek ki.Bende 13 haftalık hamileyim inşallah senin gibi şanslıyımdır bu konuda.

Simay13 ya ne güzel işte çok karnınız çıkınca daha zor oluyor hareket etmek ben 37deyim 30dan beri var ama küçüktü yeni ağırlaştım şurda doğuma az kaldı iyiki de çok göbek çıkmamış şu an çok zorlanıyorum mesela önceden bu kadar ağırlaşsam kafayı yerdim

Simay13 27 benimde bebeğim ter diye biraz var çok değil sızın iç karın geniştir bosverin göbeği olduğu zaman da bu ne hal diyorlar 😅😅

Osi30 umursamazdim. Böyle üst üste devamlı duyunca tuhaf oldum. Gebeliktede insan daha hassas oluyormuş