Simay13 herkes de farklı oluyor iç karnın büyüktür büyük ihtimalle senin doktorun bişey demedi mi canım sorun olmaz sa bir fotoraf ata bilir misin
Göbek ne zaman cok belli olur hangi haftalarda
Bana da 24. Haftadan sonra olanlar oldu şu an 27+1 artık saklanmıyor iç karnım hiç yokmuş 38de falan nasıl olur bilemiyorum 😂 bence şanslısınız bu konuda buna mutlu olmalısınız 😬
selinsmother dalga konusu hiç olmamissinuz belli 😁 benim çevrem pis yürekli. Çevreyi degistiricem 😆
Balbebek012 iyi yönleri de var. Şayet takmayı bırakırsam kafama bu konuyu 😁 iyi yanlarınıda düşünürüm
Sengul-9798 doktorum birsey demedi. Herşey normal. En ufak pürüz dahi yaşamadım. Atmayı becerirsem aticam resim
Simay13 kesin karın için geniştir ozaman canım senin yoksa az da olsa belli olur du 23 olmuş sun benim eltimin doğuma kadar hiç bişey yoktu karın içi büyük olduğu için dışardan gören hamile değilsin derdi hep 😂
Sengul-9798 23 değil kız 27+4 hatta gelişimi 11 gün önde 🙈
Simay13 yoo bana da dediler bebek gelişmiyor herhalde diye bende lafı çakıyodum 2 hafta önde gidiyor diye ☺️ göbeğim çıkmadı diye asla üzülemem bence çok güzel geceleri rahat uyuyorum kıyafetlerimde oluyor
Böyle cekebildim. Oturduğum halde yook
selinsmother rahat mi uyuyorsun o nasıl oluyor 😁 benimki devamlı gece hareketli. Uyuyamamaktan yakiniyorum. Hatta yakın yola gidemiyorum zor oluyor. Aşağı doğru basınç hissediyorum
Simay13 ya ne güzel işte çok karnınız çıkınca daha zor oluyor hareket etmek ben 37deyim 30dan beri var ama küçüktü yeni ağırlaştım şurda doğuma az kaldı iyiki de çok göbek çıkmamış şu an çok zorlanıyorum mesela önceden bu kadar ağırlaşsam kafayı yerdim