tubimom cagla9094 bende öyle yapicam sanırım ama geçen sefer büyük almıştım bu sefer küçük alicam zaten o kadar içmiyor bide ek olarak veriyordum ben
Sengul-9798 cagla9094 kararsız kalma kesinlikle cam biberon almalısın plastik hem sağlıksız hem koku yapıyor temizlemesi de zor
gulsah98 cagla9094 ne demek canım ben ilk kızımdada cam kullandım Şimdi 36 haftalık hamileyim yine cam aldım cok iyi
cagla9094 tubimom sorma valla canım gerçekten uçmuş şuan hepsiburada da indirim var cam olan 240a geliyor
tubimom cagla9094 o fiyat iyiymiş 300 sanırım ebebekte fln kızım dört buçuk yaşında o zaman 80 TL’ye almıştım
Amorfati23 cagla9094 eveetttt 🥺 şimdi 10 aylık olacak kendisi içmek istiyor veriyoruz da alışsın diye gözlerimin içine baka baka atıyor 🤯🤯🤯 bugün tekrar aldım bu da kırılırsa tövbe artık 🤭
cagla9094 Amorfati23 yaa bir de gözünün içine baka baka atıyormuş ahh ahh çok da pahalı sürekli almak bütçeyi de yorar
Ozge56 cagla9094 cam alma ağır oluyor birde kırılıyor plastik olanı al zaten onlar bebeğe uygun malzemeden yapılıyor cam tavsiye etmiyorum
cagla9094 tubimom ayy 300 tlye bebek arabası olsa da alsak keşke ben şuan 11+4üm yavaş yavaş indirim yakaladıkça alıp atıcam kenara yoksa toplu alışveriş zor olur gün geçtikçe fiyatlar artıyor
TugSozTan Ben pp aldım. Cam ben farkında olmadan catlar ne biliyim içine ufacık parça kaçar vs diye ben pp aldım. Zaten uygun malzemeden yapılıyor.