cagla9094 Amorfati23 yaa bir de gözünün içine baka baka atıyormuş ahh ahh çok da pahalı sürekli almak bütçeyi de yorar
cagla9094 tubimom ayy 300 tlye bebek arabası olsa da alsak keşke ben şuan 11+4üm yavaş yavaş indirim yakaladıkça alıp atıcam kenara yoksa toplu alışveriş zor olur gün geçtikçe fiyatlar artıyor
tubimom cagla9094 bende öyle yapicam biz ev aldık bebek haberini de aynı anda öğrendik kredi ödüyoruz ben 17 . Haftadayim artık bulduğumu alicam bende. Aslında kızımdan kalan var ama frenleri bozuk onda da korkarım
cagla9094 tubimom Güle güle sağlıkla oturun canım bebişiniz rızkıyla gelir hiç merak etme dediğin gibi buldukça al at
Rapunzelinanasi cagla9094 cam aldım ben. 1 120 1 240 cc lik. 120 olanı 1.5 aylıkken kırdım ve o zaman plastik mi alsam diye düşündüm ama elim gitmedi 🥺 bana hiç sağlıklı, temiz olacakmış gibi gelmiyor plastik. O kırılınca yeniden 240 cc cam aldım.
tubimom cagla9094 öyle tabi Rabb’im kimseyi riziksiz göndermez geçen ebebekte zıbın buldum 10 TL’den cinsiyet bilmiyordum ama hep erkek aldım içime doğmuş 😀
cagla9094 tubimom yaa çok iyi denk gelmiş güzel günlerde giysin inşallah ben de civilde indirim yakaladım 5 tane zıbın 67tl hemen aldım🤣
tubimom cagla9094 bunları yakalamamız lazım yoksa işimiz zor gibi bide seçim sonrası ne olur bilinmez 😒