Lina-Annesi Allah yardımcın olsun hep dua edicem canım sana, kendimize zararımız başkasına değil sen iyi ol bebeğin de iyi olacak emin ol. Ben 40ımı bile beklemeden gideceğim doktora eğer kendini çok kötü hissediyorsan sen de git dinleme kimseyi, emzirirken içilen ilaçlar var (kendi kadın doğum doktoruma daha geçen hafta söyledim, doğumdan sonra konuşuruz kullanılan ilaçlar var tabiki dedi) hamileyken bile içilenler var bana bıraktırdı doktorum ama kullanan çok insan var, kâr zarar dengesine bakıyorlar. Hatta emzirirken kullanamayacaksam ben emzirmeyip mamaya başlayacağım. Bebeğime yetebilmek, ona iyi bakabilmek, psikolojimin iyi olması daha önemli varsın mamayla beslensin dedim artık. Kendimi hep onu kucağıma alınca iyi olacak her şey diye telkin ediyorum, benim ilacım o olacak diyorum. Sen de öyle düşün, psikologla bile görüştüm “her şeyin sorumlusu sen değilsin, ilahi işleyiş var her şeye müdahalee edemezsin, bebeğini bir yerden koruyayım derken diğer yerden stresle üzüyorsun zarar veriyorsun” dedi. Bunları düşünüp kendimi sakinleştiriyorum hep. Her şeyi kontrol edemeyiz Allah’a emanet edeceğiz. Dualarım seninle inşallah sağ Salim al kucağına derdin sıkıntın geçsin gitsin kuzucum. Burda doğurdum bebeğimi sağ Salim kucağıma aldım postunu da görelim inşallah❤️❤️