Lina-Annesi Canım sen bensin tamamen kendimi gördüm, ben de okb hastasıyım kaygı bozukluğum var hemen bir şey duysam internetten araştırıyorum aklıma bin tane şey geliyor. Uyku haram oluyor, gebeliğimin sonuna geldim hala aynıyım neler neler araştırıyorum bilemezsin. O yüzden internete bakma, ben yapıyorum ama siz yapmayın yani🥲 annem, eşim kızıyor bana hep internete bakınca daha kötü oluyorum orda kanser ediyorlar insanı. Gebeliğim zehir oldu, hatta stres yapmaktan gözümde iltihap çıktı. Tedavisini bile olamadım doğumdan sonra dediler. Hamile halimle gittim mr çekildim…Hiçbir şey için stres yapma bebeğin bundan daha çok etkileniyor. Tiroid çoook küçük bi mevzu çaresi var çok şükür ilacını kıllanıyorsun halloluyor. Bir de çok yüksek değerler değil bizimkiler, çok yüksek olsaydı bile uzuuuun süre hiç müdahale etmeden kalması sorun oluşturabilir belki. Dediğim gibi benim annem bilmiyormuş tiroid hastası olduğunu beni doğurmuş sapa sağlamım sadece genetik olarak bende de var aynı hastalık maalesef🥲 dediğim gibi için ferah olsun ben de çok taktım zeka geriliği mi olacak diye ama Allah’a emanet ettim doktorlar da sorun görmedi . Sağ Salim alacağız inşallah kucağımıza❤️