Kubrakck2222 Lina-Annesi çok geçmiş olsun kuzucum dikkat et kendine havalar soğuk hasta oluveriyor insan işte, bunlar hep gelip geçici sen sakin ol, mutlu ol bebisin de iyi olsun. Arada haberleşelim, kendini üzme her şey çok güzel olacak❤️
Kubrakck2222 Lina-Annesi kuzum profile girince kullanıcıya mesaj gönder kısmı var sağ üst köşeye tıklayınca çıkıyor oradan mesaj gönderilebiliyor. Mutlaka haberleşelim iyi haberlerini bekliyorum, haftaya ben de sağ Salim girip doğuma haber ederim inşallah doğurdum diye🥹😅❤️
_gulumm beyzacmvrc yok valla doktor dedi 47 hatta bende gördüm sonuçları 47 ydi. Bı ay ilaç kullandım 13 e düştü bı 19 gün sonra yine veririm bakalım ne kadar düşmüş
_gulumm Kubrakck2222 amin canım hepimiz sagsalim sağlıkla vaktinde kucağımıza alalım inşallah 🤲 evet 5 haftalıkken başladık ilaca
_gulumm Cerenbuse inşallah bişey olmamıştır beş haftalıkken fark ettik o günden beri ilaç kullanıyorum
NobleMom Cerenbuse tamam o zaman ilaç kullanmaya başlayın ve gebeliğinizin sonuna kadar kullanın. Eskiyi düşünüp acabamı demeyide bırakın. Çünkü bunun kimseye bir faydası yok. Güzel düşünün güzel olsun 🌸
Cerenbuse Tiroid değerlerim 1e düşünce şimdide ilacın dozunu 50 Mg dan 25mg düşürdük tekrar değerlerim yükselir diye korkuyorum
gokce62_ Lina-Annesi benim hamilelikten çıktı 3. ayda başladım kullanmaya ben 5 di sonra 4 e düştü şimdi 2 ye düşmüş doğuma 2.5 haftam kaldı hala devam ediyoruz
gokce62_ Cerenbuse Düzenli kullan birşey olmaz zaten sağlık ocağı takipli olduğumuz için hepimiz her kan sonucunda bakıcak ebe de
Seyosss Kızlar merhaba ben aranızda yeniyim hipotirodim var 6.6 ydı bu ay ve hamile olduğumu öğrendim kadın doğuma göründüm peki bundan sonra ne yapmalıyım
Busakturk Cerenbuse korkmayın sizi korkutmalarınada izin vermeyin. Kontrl edilebilen birsey tiroid ilaçlar çok iyi gelecektir merk etmeyin