Dilaraa23 turkuaz_ teşekkür ederim🙏 ne zaman iyileşeceği belli değil 2 hafta kalacak alçıda dedi, doğumada alçıyla girecekmişim 🥺
turkuaz_ Dilaraa23 Allahım kolaylık versin. Bi çırpıda doğurun inşallah sonrasıda kolaylıkla geçsin. Allah şifa versin inşallah
Dilaraa23 -_Esra_- teşekkür ederim, ilk kez başıma geliyor gebelerde görülebilirmiş evet 😓 ben bide toplamda 8 9 kg aldım demek ki vücudum kaldıramadı
Amorfati23 Dilaraa23 yahu benim teyzem 100 küsür bişey onun niye ir yeri kırılmıyor da hamilelerin askerlerin kırılıyor. Allahım onlardan al teyzeme ver 😂😂😂😏
butterfly35 Dilaraa23 bende ilk kez duyanlardanımmm olacağı var ya işte az kilo almış olsanda olmuş. Çook geçmiş olsun Allah’ım acil şifa versin hemen iyileşş çokk güzel kolay doğumun olsun inşaAllah aminn🤲🏻💚
guu Merhaba çok geçmiş olsun. Doktorunuza kan sulandırıcı ihtiyacı var mı sorarsaniz iyi olabilir. Bir yakınımin başına geldi bu olay hamilelik dışında da olabiliyor, uzun süre hareketsiz yatmak sorun olabilir denmişti.
guu Dilaraa23 onda alçıya almadilar da hazır alçı tarzı bir aparat giydirmislerdi bir ay gibi bir süre kalacak demişlerdi. Sıkmayın canınızı doğumdan sonra hepsi bir geçer gider inşallah :)
Eylulmom_ Dilaraa23 hele ilk kez duydum stres kırıgı rabbim beterinden korusun çok geçmiş olsun inşallah doğumunda bir zorluğu olmaz 🙏🏻