2019-ikra CmreKsidar bende zor geçiyor hemen doğsun diyorum çünkü psikolojim bozuldu bir yere gidemiyorum sanki boğuluyorum yemek yiyemiyorum midem bulanıyor daha 13 haftadayız
Surprizzz2022 CmreKsidar kız herkesin hikayesi başka etkileniyorsan okuma bnce 🙈🤭 bnmde riskli geçiyor erken doğum ihtimalimiz var ama zaman geçsin diyorum bianda😅 sağ salim gelsin bebisler insaAllah😍😍
ecemhurmetli CmreKsidar İşte okudukça piskolojim bozuluyor okumayayım diyorum meraklı melahat olarak okumadan da duramıyorum 😂😂😂😂 değişiğim biraz 😁
Surprizzz2022 3Tospikannesi oy masalllah bir abi bir ablası var minnosum😍 evin oyuncağı olacak bebisinz ☺️
minik_koala_ve_annesi ecemhurmetli o haftalar bende oyleydim🤣🤣dayanilmaz agrilar yuzunden dogum yaptigim gunden beri hamileligimi ozluyorum 5 ay oldu😅
ecemhurmetli minik_koala_ve_annesi kaçıncı haftada doğurdun kız 😁😂😂 ben en fazla 34-35 e kadar dayanırım gibi rahmim aşağıya inmiş zaten😁
minik_koala_ve_annesi ecemhurmetli 36 da dogurdum canim😅lohusayken cok agladim.hamileligimi ozledim diye 🤣
Surprizzz2022 3Tospikannesi o heyecanı bende yaşamıştım çok guzel bı duygu😍😍 kardeşimle ikiz gibi büyüdük. Bı 3numara nasıl istiyordummm kardeşm olsun diye ben çok sevndim ama erkek kardeşim zor kabullendi 😅😅😅
Surprizzz2022 ecemhurmetli hele gecenin bı vakti kalkıyor kndine Tost falan yapacak beni darliyor sanada yapayım cfalan yahu diyorum benm midem yaniyo sen ye ee sen hamilesin diyo acıkmışsndir😅😅 diyorum sen bizim yerimize ye senin yerine ben sisiyorum nasılsa 😅😅
ecemhurmetli Surprizzz2022 Ahahah bizimki de öyle benden çok kilo aldı 😂 tost demişken bi tost yapayım bari canım çekti😁
Bircandeniz ecemhurmetli hemen doğmuyor ama şimdi geldim 37+2 deyim on gün sonraya yine çağırdı galiba çıkmayacak:)
Surprizzz2022 ecemhurmetli neyseki kolay bişey yao yap benm canm neden hiç bişey cekmiyo ya istemiyor😅😅 aksine benm eşim fit 😑😏😆
3Tospikannesi Surprizzz2022 ikisi de çok istiyor oğlanın tek üzüldüğü şey doktor kız diye tahminde bulundu o da ben maç yaparken onu da götürecektim diyor 😂
ecemhurmetli Surprizzz2022 sürekli acıkıyorum napayım yiyesim geliyo 😂 önüme insan koysanız onu yerim 😂 tabi can sıkıntısı da olabilir bilemicem suan 😂