Surprizzz2022 ecemhurmetli benm sklcak zamanım yok 2yasinda oğlum saolsun ilk hamilelikse tadını çıkar😂😂 o prenseslik dönemi 😂😂
ecemhurmetli Surprizzz2022 ilk hamileliğim ama ben mi hamileyim kocam mı çözemedim benden çok ağrısı var doğurası var bu nedir ya😂😂😂 en azından kendi çocuğunuzla uğraşıyorsunuz bende elin çocuğuyla napalım işte 😂😂😂😂😂😂
3Tospikannesi Surprizzz2022 Hiç deme ya 2 gebeliğim çabuk geçti çocukların arasında 3 yaş vardı zaman geçiyordu şimdi kızım 14 oğlum 11 yaşında kendi alemindeler zaman geçmiyor 😂😂
ecemhurmetli Simsekaaysegul nasıl dayandın 38 e kadar kuzum kolayını bulsam fırtlatçam hemen çok sıkıldım 😂😂
Surprizzz2022 ecemhurmetli ahahha benm eşimde benm yerime aseriyo yiyo gören ben değil o hamile sanar😂😂 bende zorla biseyler yiyorum falan🤭 erkekler bizde daha değişik😂
Simsekaaysegul ecemhurmetli hahahaah 😀 ben memnunum yaa dönmek ve hareket kısıtlılığı dışında bi 9 ay daha taşırım 😀
ecemhurmetli birkedibirbebekannesi Beni de aranıza alın toplaşıp bi seferde fırtlatalım olsun bitsin 😂😁😁
3Tospikannesi ecemhurmetli 11 yıl sonra tekrar gebe kalınca birde üstüne burda gün sayınca hiç geçmiyor 😂😂 15 haftalığız daha
CmreKsidar ecemhurmetli 36+2 burda doğum hikayelerini okuyunca korkuyorum siz nasıl doğurmak istiyorsunuz 😂 hamilelik çok zorlu geçtiği için hemen doğsun istiyorum ama bir yanımda karnımda son haftaları diye duygusal ☺️
2019-ikra CmreKsidar bende zor geçiyor hemen doğsun diyorum çünkü psikolojim bozuldu bir yere gidemiyorum sanki boğuluyorum yemek yiyemiyorum midem bulanıyor daha 13 haftadayız
Surprizzz2022 CmreKsidar kız herkesin hikayesi başka etkileniyorsan okuma bnce 🙈🤭 bnmde riskli geçiyor erken doğum ihtimalimiz var ama zaman geçsin diyorum bianda😅 sağ salim gelsin bebisler insaAllah😍😍
ecemhurmetli CmreKsidar İşte okudukça piskolojim bozuluyor okumayayım diyorum meraklı melahat olarak okumadan da duramıyorum 😂😂😂😂 değişiğim biraz 😁
Surprizzz2022 ecemhurmetli hele gecenin bı vakti kalkıyor kndine Tost falan yapacak beni darliyor sanada yapayım cfalan yahu diyorum benm midem yaniyo sen ye ee sen hamilesin diyo acıkmışsndir😅😅 diyorum sen bizim yerimize ye senin yerine ben sisiyorum nasılsa 😅😅
Surprizzz2022 3Tospikannesi oy masalllah bir abi bir ablası var minnosum😍 evin oyuncağı olacak bebisinz ☺️