irmgzr13 ecemhurmetli 40+5 ve gelmeyen bebiş… bi an önce çıksın artık son günler daha sıkıntılı ahhssjhsfj
ecemhurmetli irmgzr13 Allaaahhım nasıl dayandın kuzum 40 bitiyoor ben dayanamam sanırım kendim çıkarmaya falan çalısırım 😂😂
gzl_2320 ecemhurmetli sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏30 haftalık olduk bizde doğum heyecanı yeni yeni oluşuyor
irmgzr13 ecemhurmetli aşskslsdkjsdk ben de çıksın diye her şeyi yaptım ama çıkmıyorrrr keyfi yerinde çocuğumun heralde
Denizkaramuk kimsiniz ay Allah affetsin istemeden de olsa cok güldüm ne kadar şanssızsınız😅 Böyle şeyler bir benim başıma gelir sanıyordum
funnymummy ecemhurmetli bence genelimiz aynı duygulardayız 😂eşyalarını felan aldıkça daha da sabırsızlık çöküyor 40 haftaya kadar sabırsızlıktan çatlarım heralde daha 21+5iz 🙈
ecemhurmetli funnymummy ben daha hiçbirşey hazırlamadım üşengeçliğime siz neler aldınız neler yaptınızz 🤓🤓
ecemhurmetli CmreKsidar yaa evet piskolojim bozuluyor ama okudukça da doğurasım geliyor anlamadım ki 😂
funnymummy ecemhurmetli ay bugün aldık bişeyler indirimden tam ne aldık onu bile bilmiyoruz 😂zıbın tayt felan hallettik heralde kaldı büyükler
3Tospikannesi Surprizzz2022 ikisi de çok istiyor oğlanın tek üzüldüğü şey doktor kız diye tahminde bulundu o da ben maç yaparken onu da götürecektim diyor 😂