ecemhurmetli 30 haftalık olduk buradaki doğum hikayelerini okuyunca heyecanlanıyorum hemen doğurasım geliyor😂😂😂 Sizler kaç haftalık oldunuz nasılsınız kızlar?
Mucizem33 ecemhurmetli bende 29 haftalık olduk bende istiyorum hemen kucağıma almayı ve çokta zorlanıyorum sadece önüme doğru büyüyo ve zor nefes aliyorum
ecemhurmetli Surprizzz2022 Geçmiyor ya sürekli koala gibi yatıyorum iş yapınca da canım sıkılıyor napcaz bilmem 😂😂
Surprizzz2022 ecemhurmetli benm sklcak zamanım yok 2yasinda oğlum saolsun ilk hamilelikse tadını çıkar😂😂 o prenseslik dönemi 😂😂
minnosannesiii ecemhurmetli ah ah bende öyleydim şimdi diyorum hamilelik ne güzelmiş ya özgürce uyumak istediğin saatte uyanmak kendine ait bir şeyler yapabilmek bence sabırsızlanmayın cünkü ömür boyu çocuğunuz olacak 😂 şimdilik çocuksuz son günlerin tadını çıkarın 😂
Mucizem33 ecemhurmetli özellikle esim gelince cok nazlanıyorum 🤣normalde hergun evde değil tri şoförü gelince ay of deyip duruyorum🤣
Denizkaramuk kimsiniz ay Allah affetsin istemeden de olsa cok güldüm ne kadar şanssızsınız😅 Böyle şeyler bir benim başıma gelir sanıyordum
ecemhurmetli Mucizem33 benim adam hergün geliyor sıkıldım valla 😂😂😂 görmeyince göresim görünce boğasım geliyo 😂
3Tospikannesi ecemhurmetli Benim 3.gebeliğim bende doğumu iple çekiyorum keşke 3 ay olsaydı 9 ay çok uzun 😂😂
3Tospikannesi ecemhurmetli 11 yıl sonra tekrar gebe kalınca birde üstüne burda gün sayınca hiç geçmiyor 😂😂 15 haftalığız daha