Canimucizem TugSozTan yeni doğan için uygun mu o şampuan acaba mustela için içeriği hiç masum demiyorlar o yüzden onu almak hiç istemiyorum daha çok yolun başındayım ama biraz zaman geçsin stok yapmak isterim günden güne çok zam geliyor çünkü
TugSozTan Canimucizem mustela nın içeriği temiz değil biz ecowell tercih ettik diğerlerine göre çok daha iyi
tsmmst Digdem_12 şampuan Mustela, deterjan Green Clean Baby kullanıyorum. Şampuandan emin değilim ama deterjan konusunda en temiz içeriklilerden birisi bu. Hafif güzel bir bebek kokusu var, çok derin lekeler olmadığı sürece güzel temizliyor.
Surprizzz2022 Deterjan siveno aldım indirimdeydi. Sampuanda oğluma kullanıyorum ondan devam naturalive çok memnunum
Alifatmaoguzalp TozluToprak penaten banyo seti Almanya’dan hediye gelmişti çok beğenmiştim iyi bir seçim çok memnun kalmiştım herşey var içinde
Sahnedekimadam Alis-sss Kaynağı arka tarafındaki içeriği canım yazıyor zaten prema ve onun anneliği bu anne biyolog içeriği temiz ürünleri ve zararlı olanları paylaşıyor.. bi gözat istersen
okwestt Digdem_12 klasik den şaşmam mis gibi dalin kullanıyorum ilk beneğimde kullandım o 1 yaşında şimdi ikinci beneğime hamileyim ona da dalin kullanırım deterjan da aynı dalin kullanıyorum
Tugcebas Digdem_12 Benim bildiğim ve aldığım en iyi bebek şampuanı mustela. Doğal ve göz yakmıyor Dalin Bebek şampuanı ben kendim kullanıyorum gözlerimi yakıyor bebeğinize kullanıcaksaniz dikkatli olmalisiniz
Gulsahakdag Pnarvrl roxy granür 30 derecede erimiyor bizde aldık suya eritip öyle kullandık artık ama çok memnun kalmadım ben
gamzeliyarim28 Sahnedekimadam ay inanmiyorum ya. tabi canim bebek icin o kadar temiz icerik ariyoruz da.. petrol nedir ya sok oldum suan
Aynenkanka Sahnedekimadam green clean ın yumuşatıcısını kullandım rezalet bir kokusu varmış ya deterjanını bilmiyorum ama yumuşatıcı kullanıyor musun?
Sahnedekimadam Aynenkanka Ben henüz kullanmadım , green clean içeriği temiz , kokusu varmış evet ama yıkandıktan sonra kalmıyormuş onu da burdaki kullanan anneler söyledi
gamzeliyarim28 Sahnedekimadam Hayır bir de fiyatı da ucuz değil ki. insan iyi ödeme yapınca kaliteli bir şey aldım sanıyor.