Sahnedekimadam Aynenkanka Yumuşatıcı önermiyorlar canım zaten ben kendi çamaşırlarımıza da kullanmam , çok ağır kokuyor zararlı malesef
Havvaca Digdem_12 şampuan ve vücut losyonu hipp aldım. Pişik kremi sudocrem aldım. Deterjan da uni düşünüyorum
begumt Digdem_12 Fakir markasi Life isminde %100 ekolojik ve vegan antialerjik bebek deterjanı cikardi. Icerigi tertemiz. Ben ondan aldim. Ayni kriterleri karsilayacak pisik kremi arıyorum 500 lira olmayan.
Esraa091113 begumt Bende deterjanları aynı üründen aldım henüz kullanmadım ama inşallah iyidir.🙏Okuduklarım arasında bir sizde gördüm aynı ürünü, yumuşatıcı uni baby aldım ama pişik kremi bana da öneriniz olursa sevinirim.
91mer Yesraan aslında sadece suyla yıkayım diyorlar 🤣 amaaa illa yıkayalaımmm diyorsanıDaaa köpüklü şampuan kullanım diyorlar
MinelHaapy Şampuan müstela set aldım deterjan da uni beby aldım bence herşeyi en doğalından kullanırsak ilerde çoook alerjik bi bebek olurlar bu benim fikrim herşeye açık olmaları gerek 😝
karperisi Digdem_12 ben şampuan bebek losyonu yağı pişik kremi olarak ıva natura tercih ettim içeriği sebebiyle deterjan olarakta henüz karar vermedim ama green clean öneriyorlar
RabiaEslm Digdem_12 granüller bazen makineler de erimiyo ben o yüzden migrosdan minnies aldım 60₺ 1.5lt kokusu da fena değil
1anne2bebek__ Digdem_12 katkısız içeriği temiz ebebek baby&me şampuanını kullanıyorum Kızıma bu bebeğime de kullanacağım 750 ml 30 tlydi en son
ezgi-esk https://www.hepsiburada.com/johnsons-naturally-sensitive-bebek-ampuani-395ml-p-HBCV00003O1VQL?magaza=SALDOSCARE&url_src=and-product-detail yeni temiz içerikli şampuan çıkarmış :) Bn normalde weleda baby kullanıyordum. Prema Sundari vesilesiyle temiz içerikli ürünleri alıyorum. Bu üründe temiz içerikli ecocert sertifikalı :) Tavsiye ederim kendim de bebeğime aldım. Deterjan olarakta Baproy baby kullanıyorum. Memnunun. O da temiz içerikli.
Sdayktglc Babe ve incia arasında kaldım. Deterjan olarak ilk oğlumda bingo hipoalerjenik kullanmıştım.bunda kararsizim
Hanifekorkmaz Rahikimahtum diye bir marka var arkadasim onermisti urunleri temiz icerikli ben onlardan almayi dusunuyorum bilen var mi bu markayi?
Gizzgzz Hanifekorkmaz ben biliyorum temiz içerikli Türk markası alacağım markalar arasında vardı sonra hepsi set olsun diye minoris aldım
miraclee_ Hanifekorkmaz ben kendim için kullanıyorum adaçaylı bebe şampuanını. Ama göz yakıyor. Bebeğime kullanmak istemem şahsen. İncia almayı düşünüyorum şampuanı. Almadım henüz