Ygt2121 Busra30 Rabbim in izniyle kucağımıza almak nasip olursa kızımızın adını havin koyacağız☺️ çok çok seviyorum
Shura IkraMustafaa sırf kuranda geciyo diye böyle isimler koyulması taraftarı degilim. Peygamber efendimiz sonucta anlamı güzel isimler koyun demis kurandan olsun dememişki. Arap degiliz o yüzden garip gelmiyo ama düsününki yabancı biri çocuğuna OKU adını veriyo. Ne bileyim kelime olan seylerin isim olmasını anlamsız buluyorum türkiyede hersey isim olarak kullanılıyo. Normalde avrupada öyledir anlamsız biseyi bile isim olrak kullanırlar ama bizdede öyle oldu artık. Ecrin aleyna gibi..
IkraMustafaa Shura kuranda geçtiği için koyacağım diye söylediğimi hatırlamıyorum postta anlamı ile yazılmasını istendiğini için yazdım ve kuran dan koyup koyamamaktır benim tercihim kendinizi bu kadar germeyin
Tugceocal MinelHaapy Bende eğer cinsiyetimiz belli olurda kızımız olursa isim olarak elizan anlamı kadar güzel 😍😍😍😍😍😍
Esmanur43 Ruhsar35 16 haftalık bizim için erken ama ilk duyduğumuz anda Mihrişah ismine eşimle aşık olmuştuk anlamı güneş gibi parlayan demek Rabbim sağ sağlim aldırsın kucaklarımıza isim bi boncukmuş belki sizde beğenirsiniz bizim için de tam net bir şey yok 🥰❤️
prematureanne02 Aysehsdmr Bende mihra ve zümra isimlerini çok beğeniyorum anlamlarıda çok güzel kızım olursa inşallah koymak istiyorum🙏🏻
Ruhsar35 kevserky eşim bu ismi beğendi bende çok sevdim ama biraz bende s ç harfini söylerken pelteklik oluyo o yüzden bilemedim🤦🏻♀️
TaneMete 🫶 Tanem 🫶 kesinlikle isimlerini taşıyor çocuklar 9yaşına geldi asla bana zorluk çıkartmadı tavsiye ederim 😍
elifozturk0634 İlk kızımın ismi ipek nas uyumlu pek isim yok Biz de Zümra, amine, hüma, Aybüke gibi isimler arasında kaldık karar veremiyoruz