busraylcn MinelHaapy bende 32. Haftalık hamileyim elizan koymayı düşünüyorum hamileliğimden beri çok bilinen bir isimde değil sizcen duyunca hoşuma gitti ☺️
busraylcn Ruhsar35 elizan koymayı düşünüyorum anlamı uzaktan duyulan ezan sesi ben hamileliğimden beri bu ismi düşündüm sizede fikir olsun ☺️
Tugceocal busraylcn Bende öyle anlamıda çok güzel tabi cinsiyetimiz daha belli değil bakalım hayırlısı olsun 😍🫶🏻
Prenses-annesj Ruhsar35 ilk etapta evet değişik geliyor ama kızım şuan 15 aylık ve 15 aydır elisa diye sesleniyorum o kadar hoş geliyor ki kulağa 😊 isimle alakası var mı bilemiyorum tabi ama çok uysal bir kız çocuğu ne bebekligi ne de şimdi beni hiç zorlamiyor hiç sallamadim mesela hep kendi kendine uyurdu hala da öyle 😊
Crescent96 Prenses-annesj çok istemiştim Elisa koymayı tam karar verdik eşim son anda değiştirdi Alya Ada koymaya karar verdik ama Elisada gönlüm kaldı😍
tospikveannesii Prenses-annesj acaba arkadaşımın hesabı mısın diye merak ettim ama değilmişsin😆 onun kızının adıda elisa ve o kadar uysal uyumlu bir kız ki maşallahı var ve battaniyesine sarılıp o da öylece uyur 15 aylık
SaHil_Hayat Ruhsar35 hayat ve güneş arasında kalmıştım babamla eşim hayatı tercih etti Hayatta karar kıldık hayat olcak inşallah miniğim merhaba ♥️♥️
Prenses-annesj Crescent96 Alya ada çok güzel bir isim ama ben Arya veya Alya da söylerken malesef ki zorlanıyorum 😂😂 Ama bu isim de çok hoş içinize sine sine koyabilirsiniz 🤗
IkraMustafaa Shura kuranda geçtiği için koyacağım diye söylediğimi hatırlamıyorum postta anlamı ile yazılmasını istendiğini için yazdım ve kuran dan koyup koyamamaktır benim tercihim kendinizi bu kadar germeyin
Hilalay11 Bende Umay düşünüyorum yanına kısa bir isimle ama kimse söylediysem garip garip bakıyor buna annemde dahil yani. Gerçekten tuhaf mı anlamı da çok güzel.
AysUysal Hilalay11 bizde de herkes garipsedi 36.haftaya geldik hala herkes nerden buldunuz bu ismi çok aradınız mi diyor ama ben eşiminde benimde ortak kararımzla Umay duru da karar aldık başkalarının dediğini gülüp geçiyorum
MerveZMC Bende kararsızım 28 haftalık hamileyim ama sıralamam şöyle Mina Eylül Alya Doğa Nazlı İnci Duru Ferah
Bendenizanne Kadersv21 buğlem anlamı olan bir isim değil kökeni ne mesela? Söylemesi çok hoş fakat anlamı maalesefki yok yine de siz bilirsiniz