Tugceocal MinelHaapy Bende eğer cinsiyetimiz belli olurda kızımız olursa isim olarak elizan anlamı kadar güzel 😍😍😍😍😍😍
busraylcn MinelHaapy bende 32. Haftalık hamileyim elizan koymayı düşünüyorum hamileliğimden beri çok bilinen bir isimde değil sizcen duyunca hoşuma gitti ☺️
IkraMustafaa Ruhsar35 Kızımın adı ikra olucak inşallah 🌸🤲 “Oku” anlamına gelen ilk kelimesi ikra’dan dolayı İkra’ adını da alan bu sûrenin ilk beş âyeti Hz. Muhammed’e gelen ilâhî vahyin başlangıcını teşkil etmektedir.
Shura IkraMustafaa sırf kuranda geciyo diye böyle isimler koyulması taraftarı degilim. Peygamber efendimiz sonucta anlamı güzel isimler koyun demis kurandan olsun dememişki. Arap degiliz o yüzden garip gelmiyo ama düsününki yabancı biri çocuğuna OKU adını veriyo. Ne bileyim kelime olan seylerin isim olmasını anlamsız buluyorum türkiyede hersey isim olarak kullanılıyo. Normalde avrupada öyledir anlamsız biseyi bile isim olrak kullanırlar ama bizdede öyle oldu artık. Ecrin aleyna gibi..
Rabiakumcu Ruhsar35 leyal isimini duydum ama tam anlamını bilmiyorum .bi arkadaş güneş leyal koymuştu kızının ismini
Pekii Ruhsar35 kızımın adı Ebrar Hira 🌸❤️ Beğendiğim isimler Mihra,Meyra,Nira, Alâ, Mina, Aden,Elif v.s 🌸
Aydan09 Ruhsar35 ben hep 3ismi begeniyorm insAllah kizim sâglkla kucagma alsam koycam … (Almila)…(mihrimah)…..(eva)
Mahsa Ruhsar35 allah nasip ederse benim de bir kız bebeğim olacak biz de çok isimlere baktık ce çok isim seçtik malesef hepsine bir lakap koydular😔bende çok kararsızım seçtiğiniz isimler bunlar: Tuana Afra Devin Dilay Sizce hangisi birinci sırada yer alıyor????😃
tuubbbaa Mahsa ben olsam bu isimlerden Afra koyardim . Afra olmasaydi dilay güzelmiş. Saglikla gelsin minnak kizce
2bebegim Manolya45- Bende Öykü Buğlem düşünüyorum. Ama Buğlem bakıldığında cenneti müjdeleyen melek yazıyor anlam olarak. Başka bir yerde de anlamı yok diye okudum ve kararsız kaldım😕
bu_partideyalnizsin Shura değilim şarkıcı karsuyu çok seviyorum sadece 😄 bir de söylenişi hoşuma gidiyor