Kız bebek isim önerisi🌸
Oglumun adı Ayaz😇kızımada Alara ismini düşündük ama karar veremiyoruz😀🧚🏼♀️
Ruhsar35 Biz Pera koymayı düşünüyoruz🥰
Ruhsar35 ilk kızımın adı Ebrar liva binada kız dediler ama kesin değil eğer kesin kız ise mihra Lina dusunuyoruz
Meli21 güzel bir isim aslında ama ben Kürdum mesela bizim burda yade anne demek annelerimize yade dioruz
Kizim olursa Ada koymayi dusunuyorim insallah fikrim degismezse tabii
Meli21 evet anlamı güzel ismi ile büyüsün insallah ♥️😍🌹
Prenses-annesj aaa o olmadı işte ☺️
Ceylin nasıl isim sizce cinsiyet belli değil daha bende çok kararsızım isim konusunda ama anlamı da cennete açılan kapı anlamına geliyormuş
2214 Ben bizim hocaya sordum kuranı ezbere bilir Aden bir çok yerde farklı anlamlarda geçiyor ki çok iyi anlamları da var bir çok ayette yer alıyormuş. Bilimsel olarak da anlamı var kesinlikle kötü denilemez o yüzden direk kötü diyen hocalara inanmayın dedi içimi rahatlattı o yüzden sizde inanmayın bence o kadar yerde iyi şeyler yazılmış bir yerde kötü diye vazgeçmeyin…
Ruhsar35
GÜNEŞ koyacağız inşallah 🌞
Allah nasip ederse Ada koymayi düşünüyorum 🙏😘
Merhaba eşimde Asel ismini düşünüyor bende Eslem kumsal Lina bu isimler arasında kaldım 🤷🤷
Crescent96 Alya ada çok güzel bir isim ama ben Arya veya Alya da söylerken malesef ki zorlanıyorum 😂😂 Ama bu isim de çok hoş içinize sine sine koyabilirsiniz 🤗
gl12cn34 Doğa Neva anlam olarak çok güzel uymuş😍 refah, mutluluk, bolluk ve bereket🫶🏽