Annesininkuzusu06 Merhaba eşimde Asel ismini düşünüyor bende Eslem kumsal Lina bu isimler arasında kaldım 🤷🤷
Prenses-annesj Crescent96 Alya ada çok güzel bir isim ama ben Arya veya Alya da söylerken malesef ki zorlanıyorum 😂😂 Ama bu isim de çok hoş içinize sine sine koyabilirsiniz 🤗
42rukiye24 23 haftalık hamileyim bende kızımın ismi Allah nasip ederse UMAY olucak anlamı koruyucu şefkatlı ve talih kuşu demek 🥰
Soniii Hilalbeby bizde hilal ve aysima arasında kalmıştık yorumu görünce şaşırdım sizin isminiz hilal bebeğinize koyacağınız isim aysima 😁 Hilal ismini çok beğeniyoruz aysima da yeni çağa uyuyor kararsız kaldık açıkçası 🙈
Forever Ruhsar35 15+1 haftalığız bugün ki kontrolde prenses hanımın merhabasını aldık Elif Aden olucak nasipse ismi 🥳🥰♥️
Rumeysa_24 Prenses-annesj Elisa ismini bizde eşimle çok istiyorduk ama hristiyanların koyduğu bi isimmiş uzun araştırmalar sonucu öyle gördük Tevrat ve incil de de geçebileceği söylenmiş bi yerdede cennet kapısında bekleyen melek yazıyor ikimlemde kalmamak için koymaktan vazgeçtik
GizemKadirr Ruhsar35 ilk kızım Göknil ( mavi, gökyüzüne ait olan ) 🌸 suan 2. Yi bekliyorum onada nasipse Kayla koyacağız ( saf pür pak kötülükten uzak kimse ) 🥰
Bendenizanne Kadersv21 buğlem anlamı olan bir isim değil kökeni ne mesela? Söylemesi çok hoş fakat anlamı maalesefki yok yine de siz bilirsiniz
2bebegim Bendenizanne öyleymiş bende yeni öğrendim. Birde genelde anlami için cennetiki şu bu yazilanlar pek inandırıcı gelmiyor artık😏