• isimler
  • Kız bebek isim önerisi🌸

Ruhsar35 😂aylarca öyle oldu bendede her hafta içime farklı bi isim siner oldu 🫠sonra süsleri için Nisa ismine karar verdim😄artık yapıldığı için kafam rahatladı ama çok zır kız ismi🐣

Manolya45- Bende Öykü Buğlem düşünüyorum. Ama Buğlem bakıldığında cenneti müjdeleyen melek yazıyor anlam olarak. Başka bir yerde de anlamı yok diye okudum ve kararsız kaldım😕

NALİN koymayi istiyoruz söylerken çok nayif çıkıyor ağızdan fazkat anlamı dertli yaaa ne yapacaz kararsız kaldık ama eşim nalin istiyor

Mahsa Afra daha güzel geldi bana 🌸 sağlıcakla yavrunu kucağına alırsın inşallah canım 🧿💕

Oglumun adı Ayaz😇kızımada Alara ismini düşündük ama karar veremiyoruz😀🧚🏼‍♀️

Ruhsar35 ilk kızımın adı Ebrar liva binada kız dediler ama kesin değil eğer kesin kız ise mihra Lina dusunuyoruz

Meli21 güzel bir isim aslında ama ben Kürdum mesela bizim burda yade anne demek annelerimize yade dioruz

Ebrarliva evet esim de kürt öyleymis ama yurtdisinda yasadigimiz icin sorun olmadi ama tabi kaynanamlar icin aynisini diyemicem🥲 türkce ve diger dillerdeki anlami güzel ve cokcok nadir hic biyerde duymuyorm yurtdisi haric🤣

Ceylin nasıl isim sizce cinsiyet belli değil daha bende çok kararsızım isim konusunda ama anlamı da cennete açılan kapı anlamına geliyormuş