MadameHappy34 Bulbulyuvasi 😜🥲Anam ağlıyor uykular haram,penguen modunda ilerliyorum,kramplar ağrılar;) ek mide bulantıları,doymak bilmeyen mide:) etraf da ki insanların ay şişmişsin ay böyle yürümek için erken muhabbeti :) aklıma gelenler.
Bulbulyuvasi MadameHappy34 ayy ben galiba çok önceden başladım kilo almaya 19 haftalığım 3 kilo aldım hahshagdahd sizin zamana gelince ben boz ayı gibi bir sağa yalpalar bir sola anca öyle kalkarım abla benim o kadar ayak bileğim acıyor ki hicbir sey de yapmıyorum keşke hemen doğsa çok korktum şuan sjajxjefk
Bsragrkan Esved yaptırdım ama hiç memnun kalmadım.. bir kaç bir şey söyledi canım sıkıldııı bugün başka perinatolog gitcem bugün
Bsldkbklm 34+3 teyim en keyifli zamanlar şu anmış maşallah diyeyim 🌸😅 hepiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallah
1fatooss anneoluyorm_ 3.Trimester 30+3 💕 böyle postlarda hep gözüm arıyor aynı gün olan var mı acaba diye 😀
B_48_A Nurin34 omuriliğimde sekiz tane platin var amaliyat olduğumda doktorum normal doğum yapamıcaksın dedi yaparsan hayatın için tehlikeli olur demişti ben normal doğum çok istiyordum normal olsa 15 yada 16 sı doğum görünüyodu ama şuanki doktorum da izin vermedi normal bir bedende bile ıkınma ve bastırmayla kuyruk kısmı zarar görebiliyor ve omurilikte sorunlar oluşabiliyor seni tehlikeye atamam dedi oyüzden sezeryana karar verdiler
Hbetus Aliyeva9094 bende 18 haftalık hamileyim kaç aylık hamile olmuş oluyoruz 5 olarak görünse de 4 diyor herkes