2609nrgl Kızlar elim ayağım titriyor değerim 68,4 çıktı allahım inanamıyorum sizce nasıl değer inşallah sağlıklı bir şekilde yükselir diğerleri gibi olmaz 🥹🤲🏻
mrvkr53 2609nrgl iğneyi ayın kaçında olmuştunuz. Bir de erken gebelik testinde silik çizgi çıkmış mıydı
mrvkr53 2609nrgl yaa hayırlı olsun🤲🏻 ben hala ne kaset test yaptım ne kan verdim bugün de adet günüm korkuyorum vermeye yoksa diye🥺
2609nrgl mrvkr53 çok teşekkür ederim allah razı olsun dualarınızı bekliyorum inşallah sağlıklı bi şekilde yükselir ben iğneyi 24. Ünde oldum sadece kasık ve bel ağrım vardı kaset testtede çok aşırı hayali bi çizgi görmüştüm
mrvkr53 2609nrgl yaa ben de 27 sinde oldum o zaman umut kesmeyim belki benim de olmuştur 🥺 Bana da dua edin 🤲🏻
alitalia 2609nrgl aaa hayırlı olsun inşallah canım çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın 🌸❤️ benim kan testim negatif çıktı test bozukmuş sanırım reglim hala başlamadı ama hamile de değilim
alitalia 2609nrgl ay şimdi gördüm yaa hayırlı uğurlu olsun inşallah 🙏🏻 sağlıkla kucağına almakta nasip etsin Rabbim 🌸🙏🏻
2609nrgl mrvkr53 rabbim inşallah sanada bu duyguyu yaşatır gönlünü ferah tut canım benim güzeo haberlerini bekliyorum ❤️
2609nrgl mommyinthefuture eylulmihrasmom 2oglusannesi Kızlaaaar 68,4 çıktı değerim rüyadayım sanki nasıl değer sizce 🥹🥹🥹🥹
eylulmihrasmom 2609nrgl güzel tabi ben 10 değerle öğrendim🤭 2 gün sonra bi daha kan ver artışına bakalıım🤩 çook sevindim hayırlı olsun inşallah 🥹🥰
mommyinthefuture 2609nrgl Yaaa maşallah. 🥰Çok sevindim çokkkk. Sağlıkla ilerler inşallah. 🤲🏻Bize de dua etmeyi unutma. 2 buçuk yıldır bekliyorum böyle bir haberi. ❤️
2609nrgl Amorfati23 çok teşekkür ederim daırısı ısteyen herkese inşallah inşallah güzelde yükselir değerim 🥹🤲🏻
Amorfati23 Amorfati23 gerçi benim normal gebelikti bi sor ihmal etme 😍 ayy çok heyecanlı sürece girmiş bulunuyorsun 🤰🐧🐧
2609nrgl eylulmihrasmom yaa inşallah benimde güzel devam eder çok bekledim bu bebişi 1 yıldır hiç hamile kalamamıştım🥹