-Merveet 2609nrgl inşallah canım çok sağol isteyen herkese rabbim tez zamanda nasip etsin seninde pozitifdir insllah 🤲🤲
aysenuroztunc Özelde verdiyseniz eğer hemen e nabıza düşmez canım istersen arayıp sor bende çok merak ettim 😂
2609nrgl aysenuroztunc yok canım sağlık ocağına verdim gittim 2 saat önce falan da 5 den sonra düşer bekleme hiç dedi hemşire girip girip bakıyorum sürekli ☺️
mucizeolsunn Deryaaa1 ya 1 gün var aramızda 🥰inşallah hayırlı haberler alırız test yapmayı düşünüyor musun ben bu hafta sonu dayanamam yaparım gibime geliyor
mucizeolsunn Deryaaa1 aynen öyle pazar yaparım diye düşünüyordum ama ona bile dayanabilecek miyim bilmiyorum son günler geçmek bilmiyo zaten
mucizeolsunn Deryaaa1 kendimi zorlayınca kasıklarımda batma oluyor hemen göğüs ağrısı başladı bide ama belirti sayılır mı bilmiyorum her ay oluyor çünkü şuan değişik olarak bi batma var arada gelen sende var mı belirti
mrvkr53 2609nrgl yaa hayırlı olsun🤲🏻 ben hala ne kaset test yaptım ne kan verdim bugün de adet günüm korkuyorum vermeye yoksa diye🥺