2609nrgl eylulmihrasmom yaa inşallah benimde güzel devam eder çok bekledim bu bebişi 1 yıldır hiç hamile kalamamıştım🥹
eylulmihrasmom 2609nrgl güzel artar Allahın izniyle hiç stres yapma kendine çoookk dikkat et sağlıcakla kucağına alırsın inşallah 🥰🤲🏻
Amorfati23 Amorfati23 gerçi benim normal gebelikti bi sor ihmal etme 😍 ayy çok heyecanlı sürece girmiş bulunuyorsun 🤰🐧🐧
2609nrgl Amorfati23 ay canım çok sağol o sonucu gördüm ya elim ayagım boşaldı ağlamaya başladım allahıma şükürler olsun inşallah sağlıklı ilerler inşallah 🥹❤️
mommyinthefuture 2609nrgl Yaaa maşallah. 🥰Çok sevindim çokkkk. Sağlıkla ilerler inşallah. 🤲🏻Bize de dua etmeyi unutma. 2 buçuk yıldır bekliyorum böyle bir haberi. ❤️
2609nrgl mommyinthefuture amiin canım amin inşallah 🥹🤲🏻 Rabbim inşallah sanada nasip eder bu duyguyu hem çok mutluyum hem korkuyorum inşallah güzel ilerler 4 düşüğüm var öncesinde 🥹❤️
Minnosunannesi_2 2609nrgl hamileymissiniz hayırlı olsun Rabb’im sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insaAllah Bende aşılama tedavisi görüyorum da kaç yumurtanız büyüdü ve kaç mm di
2609nrgl Minnosunannesi_2 amin canım inşallah kaç yumurtam vardı bilmiyorum ama 18 mm demişti sanırım inşallah sende öık güzel sonuçlar alırsın ❤️
naz_ugur Bende catlatma ignesı oldum ilk ayda tuttu.Bugunde bebeğimın cınsıyetını ögrendım kızımız oluyor Allah ısteyen herkese nasıp etsın insallah 🤲🏻
mommyinthefuture 2609nrgl Amin inşallah Allah razı olsun canım benim. 🌹Önceki düşüklerin sebebi belli mi? Tedbir alırdınız bari bunun için.
2609nrgl mommyinthefuture bütün testlerimiz temiz çıktı ama sulandırıcı falan kullanıyorum inşallah sağlıkla ilerler bu sefer ❤️
alitalia 2609nrgl aaa hayırlı olsun inşallah canım çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın 🌸❤️ benim kan testim negatif çıktı test bozukmuş sanırım reglim hala başlamadı ama hamile de değilim