eylulmihrasmom 2609nrgl herkeste farklı olabilir tabi ama gece 6-7 kere lavaboya kalkınca şüphelendim😅
2609nrgl eylulmihrasmom ne kadarlık şuan bebeğiniz rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah 💗
eylulmihrasmom 2609nrgl 7+6 olduk şu an🥰 amin insallah Allah razı olsun 🤲🏻🥰 darısı da sizlere çıktı mı kan sonucu
mrvkr53 2609nrgl idrar testi yaptınız mı hiç ? Ben de bugün vurulduğum günü sayarsak 15.gün. Yarın adet günüm. 2 gün önce erken gebelik testi yaptım bişi çıkmadı regl ağrısı gibi ağrım da var o yüzden kan testi vermeye de korkuyorum😢
eylulmihrasmom mrvkr53 regl ağrısı gibi ağrı da olabilir hamileliğin başlarında insallah yerleşiyordur. 17.gün de sonuç alan var adetiniz biraz geçince tekrar yapın belki geç döllenmedir
2609nrgl mrvkr53 yaptım ama belli belirsiz yok gibi bi çizgiydş en iyisi kan veriyim dedim o da hala yok çıkmadı
-Merveet Benimde iğne gününü saymazsak 14. Günüm doktor 15 Mart adet günümde betana bakalım dedi inşallah güzel sonuçlar alırız 🤲🦋
2609nrgl mommyinthefuture eylulmihrasmom 2oglusannesi Kızlaaaar 68,4 çıktı değerim rüyadayım sanki nasıl değer sizce 🥹🥹🥹🥹
mrvkr53 -Merveet benim de yarın adet günüm. Bu ay çatlatma iğnesi oldum ilk kez. İki gün önce erken gebelik testi yaptım bişi çıkmadı moralim çok bozuldu. Adet günümün geçmesini bekliyorum.
mucizeolsunn Deryaaa1 hangi gün oldun canım ben de geçen hafta salı günü oldum merakla bekliyorum zaman nasıl geçecek bilmiyorum
Deryaaa1 mucizeolsunn canım ben pazartesi oldum. O da tamamen tesadüf doktora gittim yumurtlamam olmuş mu diye 12. Günde ,fazla büyüyecek gibi duruyor istersen çatlatma iğnesi yapalım dedi öyle oldum
-Merveet mrvkr53 benimde ilk defa gerçekten heyecanla beklerken olumsuz sonuç görmek üzüyor en iyisi kan testi güzel sonuçlar alırız insllah 🤲
mucizeolsunn Deryaaa1 ya 1 gün var aramızda 🥰inşallah hayırlı haberler alırız test yapmayı düşünüyor musun ben bu hafta sonu dayanamam yaparım gibime geliyor