YelizMami Minikpopo 24 kasım a kadar Benim bebiş gelir sanırım🤗❤️ Sanada hayırlı doğumlar diliyorum canm
ardengunes YelizMami son 13 gün 💕 bizim oglanin erken gelmeye niyeti yok gibi 😂 cuma kontrol var bizim de bakalım Rabbim sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin inşallah 🙏 🙏 🙏 😊
YelizMami ardengunes amin canm benimde gelmeye niyeti Yok gibi geliyor artık bana ya hayırlısıyla alalım inş
Nihallll YelizMami canım suan 3.580 ama ben artık hep tetikte bekliyorum ama gelmeye niyeti YÖK 37 .haftadan beri 1 cm açıklıkla 40 haftayı bekliyoruz doktorumuz öyle söyledi.
Mela YelizMami şu yazıları görünce çok hevesleniyorum darisi bana insallahhhh😅😅😅 riskliydi bu döneme kadar doktor artık korkma gecti bişey olmaz dedi bende inşallah Son haftalarima gelir şöyle yazarim❤
Dilaam YelizMami son 18 ya nasıl olcak nasıl dogurucam yapabilcek miyim bebeğimi görcem her sey o kadar karısık ki hem cok heycanlı hemde korku var Allahım hayırlısıyla sağlıkla kucagımıza alabişmeyi nasip etsinn
YelizMami Dilaam hep aynı düşünceler 🤗 Heyecan sabırsızlık korku rabbim hayırlısını nasip etsin bende dört gözle bekliyorum artık 👼🏻❤️😘🤗