YelizMami son 19 gün 🙈 geçen hafta 36 da çatı kontrolüm oldu ve 1cm açıklığım vardı . Doktorum bol bol merdiven inip çıkmamı çömelmemi yürüyüş yapmamı söyledi . Cuma günü kontrolümüz var bakalım kızım kanala girmiş mi 💞 bu arada ben bir aydır çatı ağrısı çekiyorum son bir haftadr da Kasılmalar aldı başını gidiyor 😍
    Lisa benim de 36 haftada kasılmalarım başladı canm Cuma günü benimde kontrolüm var 38 haftalık oldum çatı muanesi henüz olmadım bakalım Cuma günü olurum belki 🤗👼🏻
    • Lisa bunu yanıtladı.
    • Lisa bunu beğendi.
      YelizMami çatı kontrolü olduktan sonra nişanınız gelebilir dikkat edin siz:) benim öyle oldu nişanım geldi ama Ne sancılarım sıklaştı Ne de duyum geldi daha vakti var bizimkinin . Ama siz 38 oluyormuşsunuz hadi hayırlı haberlerle 🐥
        Lisa nişan gelirse ve sancım olursa Doğum olur mu 🤗 Ay yarın için heyecanlıyım gerçekte kaç kilo oldu bebiş ne olucak bakalım
        • Lisa bunu yanıtladı.
        • Lisa bunu beğendi.
          Ebusra ay 4 gün mü normal Doğum sanırım o yüzden bekliyorsunuz kaç kilo bebeğiniz acaba
            YelizMami hayır sezaryan olucam 36 haftalık olduk 1 hafta önce 2.800 dedi doktorumuz birazcık erken gelicek oğlum 😊
              YelizMami kızlar gün içinde ne yiyodunuz benimkidr çok küçük iki hafta geriden geliyo :(( 37 haftalığım 2200 kilosu ne yesem daha fayda eder
                YelizMami süt içemiyorum ama onun yerine peynir yogurt yiyorum ceviz yiyorum bakalım 15 de kontrolum var 38 hafta olucaz kaç kilo olucak kendimde kilo alamadım o umrumda değilde bebek en son 2200 du ona çok üzülüyorum :((
                  YelizMami nişan gelince hemen Doğum olmuyor benim bir hafta oldu sadece ara ara kasılmalarım sıklaştı çatı ağrılarım arttı . Bugün doktor günümüzdü NTS bakıldı sancı çok çıkmadı 😂 kızımın uslu olacağı tuttu 😒 3200 olmuşuz biz 37+5 🐥 gittiniz mi sizde hastaneye ne dedi doktor ??
                    Melke35 olsun canm zayıf daha sağlıklı hemen büyüyorlar zaten gelişiyorlar Doğunda yeter ki senden emsin gebelikte son ay Bebek pek kilo almıyor zaten benim 7 aya kadar gzl kilo aldı 2 aydır o kadar almıyor 9 ayı geçtik suan
                      Lisa benim kilo alımı yavaşlamış bebegin suan 38 + 2 günlük doktora gittim bugün 3 kilo 300 gram 🤗 Normal Doğum görünüyor ayın 16 sına kadar Doğum olabilir dedi doktorum sancım çıktı nts de 🤗😂😂 heyecanla bekliyorum
                      • Lisa bunu yanıtladı.
                      • Lisa bunu beğendi.
                        YelizMami ne güzel hadi hayırlısı sen benden bir hafta öndesin normal sancının çıkması ya 😊 banada 38 artılarda doğabilir dedi hatta19 Kasım’a randevu verdı Doğum için suni sancıyla başlatırız dedi nişanım geldiği için ve bebek fazla tombik olmasın diye 🙈🐥
                          Lisa anladım canm hayırlısı inş kendi sancınla o zaman a kadar gelir de suni ye gerek kalmaz benimde gelmezse ayın 16 sına kadar belki suni önerir sonrasında bilmiyorum ama inş kendi sancımla gelir ya ayın 16 sına kadar sancım da var çıktı nts de de 🤗❤️
                          • Lisa bunu yanıtladı.
                          • Lisa bunu beğendi.