YelizMami şu yazıları görünce çok hevesleniyorum darisi bana insallahhhh😅😅😅 riskliydi bu döneme kadar doktor artık korkma gecti bişey olmaz dedi bende inşallah Son haftalarima gelir şöyle yazarim❤
    YelizMami allahimmmm sağlıkla sıhhatli kucağıniza almayi nasip etsinnnnnn❤❤❤❤
    Mela amin inş canm Allah yardımcın olsun inş sağlıkla kavuşmayı nasip etsin allahım 😘🙏🏻
    YelizMami son 18 ya nasıl olcak nasıl dogurucam yapabilcek miyim bebeğimi görcem her sey o kadar karısık ki hem cok heycanlı hemde korku var Allahım hayırlısıyla sağlıkla kucagımıza alabişmeyi nasip etsinn
      Dilaam hep aynı düşünceler 🤗 Heyecan sabırsızlık korku rabbim hayırlısını nasip etsin bende dört gözle bekliyorum artık 👼🏻❤️😘🤗
      YelizMami son 19 gün 🙈 geçen hafta 36 da çatı kontrolüm oldu ve 1cm açıklığım vardı . Doktorum bol bol merdiven inip çıkmamı çömelmemi yürüyüş yapmamı söyledi . Cuma günü kontrolümüz var bakalım kızım kanala girmiş mi 💞 bu arada ben bir aydır çatı ağrısı çekiyorum son bir haftadr da Kasılmalar aldı başını gidiyor 😍
        Lisa benim de 36 haftada kasılmalarım başladı canm Cuma günü benimde kontrolüm var 38 haftalık oldum çatı muanesi henüz olmadım bakalım Cuma günü olurum belki 🤗👼🏻
        • Lisa bunu yanıtladı.
        • Lisa bunu beğendi.
          YelizMami çatı kontrolü olduktan sonra nişanınız gelebilir dikkat edin siz:) benim öyle oldu nişanım geldi ama Ne sancılarım sıklaştı Ne de duyum geldi daha vakti var bizimkinin . Ama siz 38 oluyormuşsunuz hadi hayırlı haberlerle 🐥
            Lisa nişan gelirse ve sancım olursa Doğum olur mu 🤗 Ay yarın için heyecanlıyım gerçekte kaç kilo oldu bebiş ne olucak bakalım
            • Lisa bunu yanıtladı.
            • Lisa bunu beğendi.
              Ebusra ay 4 gün mü normal Doğum sanırım o yüzden bekliyorsunuz kaç kilo bebeğiniz acaba
                YelizMami hayır sezaryan olucam 36 haftalık olduk 1 hafta önce 2.800 dedi doktorumuz birazcık erken gelicek oğlum 😊