Sehererkull maşallah canm
Son 15 gün ❤️👼🏻
ardengunes amin canm benimde gelmeye niyeti Yok gibi geliyor artık bana ya hayırlısıyla alalım inş
Nihallll hayırlısı olsun canm hakkımızda
Mela amin inş canm Allah yardımcın olsun inş sağlıkla kavuşmayı nasip etsin allahım 😘🙏🏻
YelizMami sağol allah razı olsun
Dilaam hep aynı düşünceler 🤗 Heyecan sabırsızlık korku rabbim hayırlısını nasip etsin bende dört gözle bekliyorum artık 👼🏻❤️😘🤗
YelizMami son 19 gün 🙈 geçen hafta 36 da çatı kontrolüm oldu ve 1cm açıklığım vardı . Doktorum bol bol merdiven inip çıkmamı çömelmemi yürüyüş yapmamı söyledi . Cuma günü kontrolümüz var bakalım kızım kanala girmiş mi 💞 bu arada ben bir aydır çatı ağrısı çekiyorum son bir haftadr da Kasılmalar aldı başını gidiyor 😍
Lisa benim de 36 haftada kasılmalarım başladı canm Cuma günü benimde kontrolüm var 38 haftalık oldum çatı muanesi henüz olmadım bakalım Cuma günü olurum belki 🤗👼🏻
Bizimde son 15 ☺☺☺
Son 4 gün 💕😊😊
Lisa nişan gelirse ve sancım olursa Doğum olur mu 🤗 Ay yarın için heyecanlıyım gerçekte kaç kilo oldu bebiş ne olucak bakalım
RabbiminHediyesi haydi hayırlısı rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canm
Ebusra ay 4 gün mü normal Doğum sanırım o yüzden bekliyorsunuz kaç kilo bebeğiniz acaba