Nur4400 ayseakn az önce mide bulantımdan dolayı içtim bir sise 3 aylık hamileyım brz rahatlattı canım cok olmamak üzere ıcebılırsın dıye bılıyorum
nurr0101 ayseakn Canım bende kabızlık problemi için doktoruma sormuştum istediğin kadar icebilecegimi hatta istersen günde 1 litre iç herhangi bir zararı olmaz dedi
ayseakn nurr0101 yaaa benim doktorum da ne yiyecegimi ne yemeyecegimi herşeyi detaylı anlattı ama bunu sormak hiç aklıma gelmedi tabi o zamanlar Bulantı yoktu 💁♀️🙃
Rose_ Benim doktorum gün aşırı içsen daha iyi olur dedi ve Kızılay marka magnezyumlu olan maden suyunu içiyorum
ayseakn Rose_ her doktor başka bisey söylemiş haftaya göre mi söylüyorlar acaba bende haftaya mutlaka sorucam
ayseakn Ozge56 günde 1 tane faydalı olacaktır ama fazlası hakkında benimde bilgim yoktu o yüzden sormak istedim canım ☺
Yrgnnnnnn ayseakn 19 hafta olmak üzereyim günde bir yudum su içebiliyorum oda ilaç için yoksa mümkün değil su mideme oturup kalıyor
Nur4400 ayseakn ama bn doktoruma hıc ne yıyıp ne yemıyımdıye bırsey sormadım yasak olan bırsey varmı doktor bey dedım hatır yok bazı konuları üç ay gecıkten sonra ızın verıcem dedı sormak gerekıyormukı yeme ıcmeyı