ayseakn Kızlar merhaba 8+1 hamileyim. Çok fazla bulantım var genelde akşamları oluyor ve sadece maden suyu rahatlatıyor. 1 tane içiyorum ama fazlası zararlı mi sizce bazen kesmiyor bulantıyi. Doktor kontrolüne daha 1 hafta var sizlere sormak istedim :)
Gizzgzz ayseakn canım benimmmm günde iki tane sodam var Allah eksik etmesin 28. Haftadayım mideme en iyi gleen şey o günde 1 tane iç tavsiye edilen o benim durum vahim diye 2 tane içiyorum :)
K1-fatma ayseakn doktorum bana iki tane tükete bilirsin demişti benşm de çok bulantım oluyordu onunla rahatlıyordum iki tane içtiğim oluyordu
ayseakn Tinkerbell_0423 gün içerisinde 2 normal gibi ama ben arka arkaya içmek istiyorum o yüzden tedirgin oldum ☺
ayseakn Gizzgzz amin aminn gerçekten büyük bi nimetmis şu haftalara kadar bi taneyi tüm içemezdim şimdi kesmiyor😂
Tugce3561 ayseakn teyzem de bulantılardan dolayı hiçbir şey yiyemeyip günde 1 tane maden suyu içerek hamilelik sürecini tamamladı ve doktor yemediğin halde bu bebeği doğurdun yesen nolurdu falan dedi bende ondan dolayı düzenli maden suyu içmeye çalışıyorum ama her gün 1 tane değil tabi 🤣
ayseakn Tugce3561 hergun standart 1 tane içiyorum ama öyle günler oluyor ki kesmiyor Rabbim hepimize sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin ☺
ayseakn Ozge56 günde 1 tane faydalı olacaktır ama fazlası hakkında benimde bilgim yoktu o yüzden sormak istedim canım ☺
Patito__ ayseakn fazlasi zarr cunku sodyum vr ve tansiyon yapablr gebelik tansiyonunu yukselteblr. Dikktli icmek lazm hatta tansiyona egilimliler veya tansion hastalari icmemeli.
Yrgnnnnnn ayseakn 18 haftalığım ve günde 3 tane bile içiyorum çok şükür Bi sıkıntı yok. Bir tane hatta faydalı bile demişti doktorum. Ben abartıyorum ama siz bir tane için. Hiç su içmediğim için maden suyu içebiliyorum yalnızca 😞
Rwerdst ayseakn ben genel olarak magnezyumlu içiyorum. Kızılay Erzincan olanını. Yüksek magnezyumlu. İçeriği daha güzel diğer markalara göre☺️ her gün 1 tane içerim. 20 +1 deyim.