Rumeysaylz Azer Allah razı olsun canım 🙏Rabbime sığındım dua ediyorum iyi düşünmeye çalışıyorum hayırlısıyla sağlıkla gelir yavrum inşallah ❤️ 🙏
ardengunes Rumeysaylz yaa ne güzelll 😊😊😊 Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah 🙏 Kasım anneleri olarak darısı başımıza bir an önce artık 😊 😊 😊
Rumeysaylz reinamm Teşekkür ederim canım 😊🙏 bebeğim makat geliş pozisyondaydı hep o yüzden sezeryan olacağım nasipte böyleymiş canım
Rumeysaylz BurcuNS Oyy canım Allah yardımcımız inşallah 😍 🙏 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah inşallah güzel haberlerini yaz mutlaka kuzum ❣️
ecemmmn Rumeysaylz bende yarın sezeryan doğuma girecegim canım heycan korku aynı şekilde hakkımızda hayırlısı ☺️ nasıl düşünüyorsun sezeryanı ?
Rumeysaylz ecemmmn Amin canım Allah yardımcımız olsun inşallah 😍 🙏 spinal istiyorum bakalım ama son dakika cayarım diye de korkuyorum ameliyathaneyi görünce hayırlısı olsun bakalım sen nasıl olacaksın kuzum
2802amine Rumeysaylz yarında herkesin doğurası gelmiş bende gidiyorum insallah😁Rabbim yardimcimiz olsun😊
Rumeysaylz 2802amine Öyle görünüyor canım vallahi 😀 inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza Rabbim yardımcımız olsun 🙏 ❣️
Rumeysaylz YelizMami Bebeğim makat geliş pozisyonda olduğu için zorunlu sezeryan olacağım nasip canım sağlıkla olsun da inşallah 🙏