Rumeysaylz Yarın sabah doğum için yatışım yapılacak kızlar sezeryan olacağım heyecan stres korku mutluluk ve daha Bi sürü duyguyu aynı anda yaşıyorum şuan diyebilirim. Rahatlamaya ihtiyacım var çok ve tavsiyelere tecrübeli arkadaşlar birşeyler yazarsanız bu endişeli anne adayına çok sevinirim 🤗 💕
Sezgin Rumeysaylz sakin🙏 Bebeğinize kavuşup mis gibi evinize döneceksiniz🤗🤗 rabbim yardımcınız olsun🙏 İnşallah biz diğer hamileler de bebeklerine kavuşacakları gün gelir
NergizDabanArkan Rumeysaylz Canım, yarın sabah bende inşallah sezaryen ile Asel’imi kucağıma alacağım. Sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah 🙏🏻😘
Rumeysaylz Arjin Amin inşallah canım duanızı eksik etmeyin 🙏 😊 Darısı bekleyen tüm annelerimize olsun hayırlısıyla ❣️
Azer Rabbim hayırlısı ile kavuştursun inşallah canım🙏🏻Esmaül hüsna tesbih çek bol bol canım şifa güç gelir🙏🏻
Rumeysaylz Azer Allah razı olsun canım 🙏Rabbime sığındım dua ediyorum iyi düşünmeye çalışıyorum hayırlısıyla sağlıkla gelir yavrum inşallah ❤️ 🙏
Rumeysaylz reinamm Teşekkür ederim canım 😊🙏 bebeğim makat geliş pozisyondaydı hep o yüzden sezeryan olacağım nasipte böyleymiş canım
BurcuNS Rumeysaylz keske sana destek olabilsem ama bende seninle aynıyım ne hissettiğimi bile tanımlayamıyorum yarın bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım hemşirem rabbim yardımcımız olsun ❤️❤️🤗
Rumeysaylz BurcuNS Oyy canım Allah yardımcımız inşallah 😍 🙏 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah inşallah güzel haberlerini yaz mutlaka kuzum ❣️
Mavistanbul Rumeysaylz Ben de yarın Doğuma gidiyorum.Sezaryen olacak ama genel mi spinal mi belli değil.Allah hepimizin yardımcısı olsun.İnşallah sağlıkla doğuralım🤲