Rumeysaylz 2802amine İnşallah senin de aynı şekilde güzel sağlıklı geçer güzel haberini yaz mutlaka sende ❣️😊
Rumeysaylz YelizMami Bebeğim makat geliş pozisyonda olduğu için zorunlu sezeryan olacağım nasip canım sağlıkla olsun da inşallah 🙏
YelizMami Rumeysaylz öyle tabi ki merak ettim canm hangisi hayırlısıysa o olucak tabi ki sağlıkla al kucağına inş 🤗
Rumeysaylz YelizMami İnşallah canım 🙏Allah herkese hayırlı olanı nasip etsin yavrularımızı sağlıkla kucaklamayı büyütmeyi nasip etsin inşallah ❣️
Mavistanbul Rumeysaylz 12den sonra yeme içme yok dedi doktorum.Ama geceleri midem yanıyor su içiyorum.Su içmek de mi yasak acaba?Size bir şey söyledi mi doktor?Ven özellikle soracaktım ama unuttum😔
Rumeysaylz Mavistanbul Bana da gece 12'den yemek yeme su içme dedi. Bende suya hiç dayanamam ve şansımı deneyim dedim en azından bir iki yudum su içsem olmaz mı sadece dedim olmaz dedilee oruçlu gibi olmamız gerekiyormuş canım.
DilekAkkayaYksel Rumeysaylz benimde sabah yedide yatışım yapilcak canim suyum cok azalmis suni sanciyla normal dogum denicez once hayirlisi hakkimizda ins saglikla kavusuruz 🙏🏻🙈
Rumeysaylz DilekAkkayaYksel Amin canım bende yoldayım şimdi 8 de yatışım yapılacak ikimiz içinde hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah 😍 🙏
Rumeysaylz Bal kızım doğdu sağlıkla Dua eden arkadaşlarım güzel anneler Allah razı olsun hepinizden 🙏 ❣️Darısı sizlere inşallah 😍 🙏