Eceecim yagizegemom erken gelmesin diye ben de temkinli gidiyorum şimdilik bakalım ☺️ siz de danışın da öyle başlayın mutlaka
yagizegemom Eceecim aynen aynen canım öyle yaparım 🥰 dün açılmam var mı diye baktı doktor parmak ucu kadar çok az demişti
Eceecim yagizegemom yaa ☺️ benim henüz bakmadı. Nst de sancı çıkarsa öyle bakarım dedi. Acayip de korkuyorum o muayeneden 🥲🥲
yagizegemom Eceecim valla benimkide bakmamıştı dün gece acile gittim bel sırt ağrım var diye nöbetçi doktor baktı tek tavsiyem kendini sakın kasma ben çok kastım ağlayarak çıktım dışardan eşim duymuş sesimi 🥲
Eceecim yagizegemom ufacık şeye canım acıyo çok gözümde büyütüyorum çatı muayenesini de 😬😬 bakalım inşallah rahat geçer
yagizegemom Eceecim valla bende öyleyim canım pek tatlıdır 🤭 çatı muayenesinden bende korkuyorum dünden sonra iyice korktum zaten🥲
balkizinbebegii bendiyebiriii nerdeyse doğumum başladı açılmam var sancım var ama gören göbeğin düşmemiş diyor, nasıl oluyor bilemedim çocuk da baya aşağıda
bendiyebiriii balkizinbebegii belki anatomik yapıyla alakalı farklılık gösteriyordur. Sağlıklı, kolay bir doğum olur inşallah🫶🏻
1anne2bebek__ bendiyebiriii hiç düşmedi kanala da girmedi.🤓 Suyum nişanım geldi açılmam da olmuş. Ama hala göbek aynıydı. Doktorum kanala indirdi göbeğim öyle indi. 5 saat sonra da normal doğurdum
Mine28 yagizegemom yaaa maşallah size rabbim tüm kötülüklerden korusun bebeğinizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Momsy410 yagizegemom simdi kacinci haftadasin? Ne kadar daha suruyo acaba dustukten sonra. 38. Haftadayim gobegim yerinde duruyo sanki 41i 42yi gorcez gibi hissetmeye basladim