Elifkrgz yagizegemom Benimki de, 37+2deyiz seenn 😂 Nstde sancı çıkıyor düzenli 100lerfe ama bende tık yok 😂Doktor Şaşkın Hastane şaşkın Ebeler şaşkın 😂
yagizegemom hayalperest2310 hiç bilmiyorum ki kuzum hangisi etki ediyorsa bende içeyim doğurmak istiyorum artık 🥹 hangisinin daha çok etki ettiğini öğrenirsen banada söyleeee🥲
hayalperest2310 yagizegemom bende 39+3 oldum bu gidişle 40 bile geçiririm ne sancı ne agrım var yapmadığım şey de kalmadı gelmedi gitti kızçem 🫠
yagizegemom hayalperest2310 bende 38+4 aynı durumdayım valla yalancı sancı bile yok😂 2 gün önce gece ilk defa sancılandım o da yalancı sancıymış zaten bu bebişler dalga geçiyor bizle resmen 🫠😂
hasretlik hayalperest2310 benim ilk doğumda oğlum gelmiyordu 40 tan sonra suni sancıyla doğum yaptım . İlk doğumlarda genelde geç geliyolarmış
hayalperest2310 yagizegemom ayy bilemedim kız en sonda sezeryanla zorla çıkartacam 😂😂😂herkes doğurdu biz biz mi kaldık
yagizegemom hayalperest2310 valla biz kaldık galiba bu gidişle öyle olacak 😅 hayır doğun işte neyin nazını yapıyorsunuz ki🐣😂😂
Momsy410 yagizegemom simdi kacinci haftadasin? Ne kadar daha suruyo acaba dustukten sonra. 38. Haftadayim gobegim yerinde duruyo sanki 41i 42yi gorcez gibi hissetmeye basladim
yagizegemom Momsy410 38+4 deyim 36. Haftaya girdiğim gün düştü hala duruyor minik bey🐣🫠 doktor 40 ı görürsün dedi banada
hasretlik hayalperest2310 korkutmak istemem ama suni sancı özellikle ilk doğumda çoğu kişi almak zorunda kalıyor. Önemli olan kasılmalar olurken kendinizi sıkmamak .
Momsy410 yagizegemom 😅 ben hic beklentiye girip kendimi yormayim o zaman. Neyse az kalmis canim senin Rahatsizlik hissi oluyor mu gobek dusunce?
yagizegemom Momsy410 bende boşa beklentiye girmişim valla😂 yok kuzum bi değişiklik hissetmedim ben sadece çok ağırlaştığımı hissediyorum dizlerim felan çok kötü🥲
Zeynepaydin20 bendiyebiriii bendd 37+6 ama sanki göbrğim düşmemiş daha ne zaman düşer ki düşmese sezeryan mı olur
yagizegemom hayalperest2310 sağlıkla vaktinde gelsinler inşallah kuzucum Allahım bir avazda kurtarsın senide 🙏🏻🐣