Maksude birzarifbagyan ben de aynı gündeyim ve benim de ağrılarım başladı. Ama influenza olmuşum, koku felan alamıyorum. Kızımı uyutup bikaç saat de olsa dinlenmek istiyorum. Gelecek gibi çünkü bebek. Bayagı ağrım var
melike098 1Busenur1 11 saat verdiler sanciyi bana acilmam samcim hic yoktu ilk dogumumda bu ikinci dogumum olacak acilmam olsun diye dua ediyorum çünkü bir oglum var ve o kadar uzun sürsün istemiyorum belki senin acilman cabuk olur uzun sürmez damardan veriyolar ilk baslarda bisey hissetmiyorsun sonradan baya hissediliyor ama sabır gerekiyor sağlıkla kucağına alırsın inşallah
melike098 Fh2512 bilemiyorum ki açılmaları oluyor galiba benim yoktu hic haftam geçtiği için suni verdiler 41 haftalikti doğması gerekiyordu
Lavina Gizem_cetinbas ilk doğumum çok zordu ikinci doğumum daha kolaydı ilkine göre 3 hamileyim inşallah dahada kolay olur benimkiler saatler uzun sürüyor o zor keske böyle bir kaç saate olup bitse genelde 1 gün gidiyor rahtlıkla rabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin 😍😇
Yagmur_277 Deneyimli anneler hepinize merhaba 1 cm açılmam ve yumuşamam varmış doktor suni sancıdan ziyade evde bir süre daha bekleyip doğal yolla olmasını önerdi bu süre çok uzar mı neler yapmamı önerirsiniz şimdiden çok teşekkür ederim 💐
Gizem_cetinbas Yagmur_277 Benimde 1cm açılmam vardı ben de evim 5. Katta hergun sayısını bilmiyorum bile inip çıktım kolay olsun diye hemn olsun diye
hunilimom Gizem_cetinbas evet serum zaten önce yavaş yavaş benim dk 8 damla idi son doğumum gidişata göre hizlandiriyorlar oda rahmi uyarıyor doğum için sancı başlatıyor
Celins_ Gizem_cetinbas ikinci doğumumu 20 gün önce yaptım. Ikisi de normal oldu. İlkinde saat 17:00 de yatışım yapıldı suni verildi 20:10 da oğlum doğdu. Ikincisi daha da çabuk oldu.15:00 suni verildi 16:10 oğlum doğdu😀